lørdag den 29. maj 2010

Nye ørestikker

Jeg manglede en lille ekstra ting til en fødselsdagsgave, så jeg gik på jagt efter noget lidt anderledes. Jeg kom forbi en hobbybutik i Holmbladsgade, hvor jeg fandt disse søde miniature tallerkner og lp-plader :) Der er nu lavet til ørestikker :) Fødselaren får dem med lp-pladerne, og de andre gemmer jeg lidt endnu ;)

torsdag den 27. maj 2010

Er jeg ikke sød? :)


Dette er en dåbsgave til en af mine veninder. Selv synes jeg, at det er blevet ret sød :) Nu mangler jeg bare at laven sweateren, som den har på, helt færdig. Og så mangler jeg også at få øjne og snude fast. Og det er blevet lidt af en problem, fordi jeg kan nemlig ikke få dem fast! Jeg har prøvet med al den kraft jeg har for at få dem fastgjort til bagstykket, som følger med, men det virker umuligt at få hægtet sammen! Mine fingre er helt ømme efter mange forsøg. Har I noget tips til, hvordan man kan få dem fast (andet end bare at forsøge at trykke den fast til bagstykket)?


onsdag den 26. maj 2010

Sweateren endelig færdig! :)



Så blev den endelig færdig - eller næsten! :) Den mangler stadig knapper.....jeg kan bare ikke bestemme mig for, hvilke knapper den skal have. Har I nogle forslag?
Jeg forventede, at den ikke kom i brug før til næste vinter, men nu er det så køligt om aftenen igen, så den har allerede været i brug!

Næste projekt bliver at få sweateren til min svoger færdig! Jeg tror, at jeg startede på den inden påske, men så har jeg lavet alt muligt i mellemtiden, så den har bare ligget i en kurv. Men nu har jeg sat mig for, at den SKAL være færdig, da jeg tager hjem til sommers! Her kommer en lille smagsprøve på sweateren..... :)



lørdag den 22. maj 2010

(Rice) skåle i Netto


Jeg har længe ønsket mig skålesættet fra Rice, men jeg har ligesom ikke helt været villig til at give 275 kr. for det. I går kom så Nettos tilbudsavis for næste uge, og de har skålene på tilbud til 69 kr.!!!! De er ikke ægte Rice-skåle, men det ligner fuldstændigt! Jeg fandt dem allerede i min Netto i dag, og jeg kunne ikke bestemme mig til, hvilken farvekombination jeg bedst kunne lide, så jeg købte en af hver ;) Jeg tror, at jeg kommer til at beholde sættet til venstre på billedet, og det andet sæt ender nok som en gave til en af mine veninder.

Ellers er dagen nydt udenfor i solen! Det er så dejligt med det gode vejr! Bare lidt surt at skulle sidde udenfor med dårlig samvittighed over den opgave, som man i virkeligheden burde sidde indenfor og skrive! "Heldigvis" bliver vejre lidt koldere i næste uge, så man bare skal sidde indenfor og læse og skrive! ;)


mandag den 17. maj 2010

Tilbage til civilisationen!


De sidste par dage har jeg arbejdet i døgndrift på at få min BA-projekt færdigt! Jeg har siddet ved spistebordet herhjemme eller ude på skolen de seneste uger, så jeg har næsten ingen kontakt haft til omverdenen! Kl. 9 i morges blev det så afleveret, og det er en KÆMPE lettelse! Så nu er jeg en del af civilisationen igen ;)

Jeg tillod migselv at have nogle helt få og små strikkepauser ind imellem ;) De pauser brugte jeg på at strikke en sweater (den på billedet) færdig, som jeg startede på i januar. Jeg mangler nu kun at hæfte trådene og finde nogle fine knapper. Den er magen til flere, som jeg har strikket tidligere til migselv og andre, men jeg har ændret lidt på farvesammensætningen. Den er strikket af skipstrøjegarn fra Snældan og kanterne er strikket med dobbelt Sirri 2-trådet garn. Den er super varm, så den kommer nok ikki i brug før til efteråret.

Nu er eksamenssæsonen begyndt, så der er desværre ikke så megen tid til kreative projekter :/

tirsdag den 11. maj 2010

Kongelige ørestikker


Engang så jeg en dame med nogle ørestikker, som lignede miniature tallerkner, som var lavet til ørestikker. Det gav mig idéen til at lede efter Musselmalet miniature tallerkner, og dem fandt jeg så i dag hos Model & Hobby i Fredriksborggade. Nu har jeg så limet dem på ørestikker, som jeg har købt hos Halling Beads :)

Givea way hos Lebenværk

Siden jeg oprettede min blog og dermed blev en borger i blog-land, så har jeg fulgt med i mange give away's her. Men jeg har ikke fundet noget, som jeg bare MÅTTE have, så jeg har ikke været med i så mange. Men nu har jeg fundet denne hos Levenværk, og sådan en clutch MÅ jeg bare have! :) Nu krydser jeg så fingre for, at jeg bliver den heldige vinder! ;)

søndag den 9. maj 2010

Morsdagsgave :)

Så var der igen mors dag :) Det er noget, som mig og min søster altid har gjort meget ud af at fejre :) Vi plejede at købe en lille gave, og så lave morgenmad på sengen til vores forældre :) Men nu hvor jeg bor i Danmark, så må jeg bare nøjes med at sende en gave hjem til mor. I år havde hun ønsket sig en bolero fra Drops, så den havde jeg strikket til hende. Så havde jeg også gemt nogle Bogø marcipanæg med nugga fra påsken, fordi jeg ved, at det er en af de bedste ting hun ved! ;) Og så fandt jeg en bagebog i Føtex. Hvis jeg husker rigtigt, så var den lavet i samarbejde med Odense Marcipan, og alle opskrifterne var baseret på marcipan og chokolade. Min mor har en stor sød tand, og hun elsker at bage lækre fristelser, så det var noget der faldt i hendes smag ;)
Jeg håber, at alle mødre får en dejlig og hyggelig mors dag :)
Her får I lige et billede af bolero'en, som jeg strikkede til min mor. Opskriften finder I her.


Flere bordskånere :)


Så er der 3 nye bordskånere af filtede kugler :) Ialt har jeg lavet 4 stk., men den første jeg lavede har jeg allerede solgt! Jeg havde slet ikke overvejet at sætte dem til salg, men så fik jeg besøg af en, hvis søster har tæppet fra HAY, så han måtte købe bordskåneren til sin søster! ;) Så jeg måtte ud i Søstrene Grene igen for at købe nye forsyninger. Men der er åbenbart rigtig mange, som har fået samme idé, så nogle farver er allerede udsolgt :/ Men jeg fik nogle pakker og fandt nogle andre i Bilka, så jeg fik skrabet sammen til 3 bordskånere. Så får vi se, om de også bliver solgt eller om jeg må beholde dem ;)

onsdag den 5. maj 2010

Bordskåner af filtede kugler


Var forbi i Søstrene Grene i dag, og da faldt jeg over disse filtede kugler. Jeg havde set Shina lave en bordskåner af dem på sin blog, så den idé lånte jeg :) Jeg er selv meget tilfreds med den :)

lørdag den 1. maj 2010

Nye billeder af ørestikker og -ringe :)

Endelig var dagslyset så kraftigt, at det lykkedes for mig, at tage nogle gode billeder af øreringene og -stikkerne :)