søndag den 31. oktober 2010

Ved at være klar

Så er jeg ved at være klar til julemarkederne. De sidste par uger er blevet brugt til at producere en del. Nu er alt pakket og klart til markederne. Men det kildrer stadig i fingrene, så mon ikke, at der bliver til lidt mere ;)
Her på billedet kan I se, hvordan det ser ud, når over 40 håndklædehætter er fiks og færdige!

onsdag den 27. oktober 2010

Julebagning

Jeg arbejder videre med at producere varer til julemarkederne :) Nu er jeg gået over til bagning. Jeg har fundet de sødeste mini-muffinsforme i Søstrene Grene, og nu er jeg igang med at bage små marengssmåkager. I den første portion har jeg kommet knuste islandske Bingo-kugler (lakrids og mørk chokolade) og mørk chokolade. Jeg har planer om, at den næste portion skal være med knuste bismarckere. Og så har jeg også planer om at lave et forsøg med Rice Krispies og Mars-bars (dette er dog ikke marengssmåkager).
Disse småkager er et stor hit på Færøerne, som jo har ry for at komme de mærkeligste sager i kager! ;) Så håber jeg bare, at de danske smagsløg også kan lide dem ;)

tirsdag den 26. oktober 2010

Nisser i laaaaaange baner :)

Min vindueskarm er rigtig fin for tiden ;) Der sidder 12 søde pottenisser i den :) Jeg fandt dem som materialesæt i Panduro Hobby en gang, da de havde udsalg. Nu er de så blevet til søde krukketøser og pottenisser :) Jeg fik lavet 24 stk. ialt, og halvdelen skal nu ud at rejse - de skal nemlig til den færøske husflidsforenings julemarked i Tórshavn


mandag den 25. oktober 2010

Dagens produktion.....

Jeg vågnede op til, at nogle at mine timer var aflyst, og da jeg ikke havde lektier for til i morgen, så måtte jeg jo igang med noget kreativt ;) I weekenden fandt jeg de lækreste filtede kugler i pastelfarver hos Søstrene Grene, og de er nu blevet til et par bordskånere. De er magen til dem, som jeg tidligere har lavet i stærke farver, og som ligger til salg i butikken. Disse ligger nu også til salg i butikken.
Nu er mine fingre godt nok ømme, men jeg er meget tilfreds med resultatet ;)

Julegaver

Efter at have set hendes flotte smykker og enda fået foræret et sæt ørestikker, så blev jeg inspireret til at lave mine egne smykker :) Jeg fandt resin-blomsterne hos en levereandør i USA på Etsy.com. Resten er købt hos Smyks på Islands Brygge. Jeg har lavet ørestikker, øreringe, fingerringe og vedhæng til halskæder :) Nogle af smykkerne er julegaver, mens resten har jeg tænkt mig at tage med til julemarkederne. Jeg har valgt ikke at sætte dem til at slag i min butik, fordi der er så mange andre, som sælger dem inde på Amio.dk.
Her er nogle billeder af smykkerne :)

lørdag den 23. oktober 2010

Tilbage i kulden :)

Så er jeg tilbage i kulden efter en super god tur 'down under' :) Vit fik oplevet en masse de 9 dage vi var dernede. Nu er der så dagligdagen herhjemme i kulden der er på programmet igen. Jeg var så heldig at komme hjem til efterårsferie, så jeg har haft tid til at komme over jetlaget og lavet noget kreativt :) Der er blevet produceret håndklædehætter, pottenisser og smykker i laaaaaange baner :) Jeg er nemlig igang med at forberede mig til julemarkederne i november. Jeg havde planer om at nå at få lavet langt mere af det kreative, men det tog mig længere tid end forventet at komme over jetlaget. Så jeg må forsøge at finde nogle dage og weekender til at få lavet det sidste.
Så snart hætterne, nisserne og smykkerne er helt færdige, så lægger jeg billeder ud her :) I mellemtiden må I nøjes med nogle billeder fra Sydney ;)

P.S. Jeg havde mine KnitPro træpinde med hele vejen uden problemer ;)

Så er jeg kommet til storbyen :)

En tur forbi operahuset måtte man jo ;)

Den kende Harbour Bridge :)

Med fødderne i stillehavet :)

mandag den 4. oktober 2010

Efterårsferie

Jeg holder efterårsferie lidt tidligere i år. Som jeg har fortalt tidligere, så tager jeg og en veninde til Australien i 11 dage, og vi tager allerede afsted på onsdag :D Derfor holder min butik efterårsferie i perioden 6. oktober - 17. oktober. I er selvfølgelig meget velkomne til at købe i butikken i denne periode, men varerne afsendes først efter 17. oktober.

Vi ses igen efter 17. oktober :)

En tehætte, som er til salg i min butik :)

lørdag den 2. oktober 2010

Støt brysterne


Britta Storm står bag bloggen her, som opmuntrer os alle at støtte Kræftens Bekæmpelses indsamling 'Støt Brysterne'. Hun har indsamlet præmier fra forskellige steder (blandt andet mig), så nu kan man være med i lodtrækningen om at vinde forskellige flotte ting, som alle selvfølgelig er pink ;)

For at deltage skal man lave en indbetaling til Kræftens Bekæmpelse og siden skrive en kommentar på bloggen.

Jeg synes, at det er et meget godt initiativ, som jeg gerne støtter! Det er skræmmende at tænke på, at 1 ud af 9 kvinder får brystkræft her i Danmark! Så pengene går til et meget godt formål!

fredag den 1. oktober 2010

På forsiden hos Amio.dk! :)


Så er et af mine produkter på forsiden hos Amio.dk :) Min store prismeengel er blevet udvalgt af Nancy Jepsen til at ligge på forsiden :)
Så lidt stolt har man da lov til at være i dag, ik? ;)