søndag den 27. november 2011

Julemarked 1. dag

Jeg har desværre ikke haft tid til at blogget noget her på det seneste, fordi jeg er taget hjem til Færøerne, og jeg er startet på arbejde fuld tid (eller faktisk mere end det!), skriver eksamensopgaver og holder julemarked. Så mit døgn mangler timer lige nu :/ 


I går startede så vores lille julemarked, som vi har i en bygning i Tórshavn, som hedder 'Perlan'. Bygningen er rigtig hyggelig og vel egnet til markedet, og så har vi lånt hvide møbler fra min arbejdsplads, så vi synes, at det ser rigtig godt ud :) 

Min mor har lagt nogle billedet fra julemarkedets første dag ud på sin blog, så her kan I se nogle flere billeder :)

onsdag den 16. november 2011

Julemarked

Stilheden her på bloggen skyldes, at eksamensperioden er gået igang, og jeg samtidigt forsøger at få alle jule- og barselsgaver færdige inden jeg tager hjem på lørdag! Så jeg har desværre ikke haft tid til bloggen :/ Og de krea-ting, som jeg har fået lavet, dem kan jeg ikke vise jer lige nu, da de er julegaver og modtagerne følger med bloggen her ;)

(blandede billeder fra tidligere julemarkeder)

Ellers er vi (=mor og mig) igang med at forberede et julemarked, som kommer til at være i 'Perlan' i Tóshavn på Færøerne den 26. og 27. november. Vi er nogle kreative kvinder, som har slået os sammen til at have markedet, hvor vi bl.a. kommer til at sælge hjemmelavede bolcher, håndlavede smykker, strikkede og syede ting, julepynt og traditionelle færøske håndlavede varer.

Til jer færinger, så kan I læse mere om markedet her :)


torsdag den 10. november 2011

3. gang er ikke altid lykkens gang!

Efter utallige forsøg har jeg endelig fået sweateren færdig! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har taget bærestykket og halskanten op igen! Jeg var simpelthen ikke tilfreds med det, fordi det sad ikke helt, som jeg ville! Og når resten af sweateren er strikket i facon, så den sidder til kroppen, så måtte jeg bare blive ved med at prøve med bærestykket og halskanten indtil de også sad, som de skulle!


Jeg er stadig ikke helt 100% tilfreds, men nu er min tålmodighed løbet op, så jeg har bare accepteret, at det bliver desværre ikke bedre! ;)


Jeg glæder mig til at bruge den, fordi jeg er lidt træt af alle mine gamle strik-sweatre....men jeg må have lidt tålmodighed endnu, fordi den ligger stadig og tørrer......

lørdag den 5. november 2011

Endnu et færdigt projekt!

Ja, dette projekt er også rigtig gammelt! Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg gik igang med det - nok ca. 1 år siden! Men nu har jeg så eeeeeeendelig fået det færdigt! 
Nogen af jer, som har fulgt med bloggen i noget tid, kan måske genkende den grønne sweater, da jeg havde et indlæg om den, da jeg havde strikket den færdig.


Min ven Slavi har en garnbutik på nettet, og han ville gerne have nogle opskrifter til noget af hans garn, så jeg sagde, at det kunne jeg gøre. Jeg gik igang med det samme, men så faldt det lidt i baggrunden. Jeg strikkede den grønne med det samme, men standsede desværre op med den røde. Jeg havde strikket ryg/forstykke og ærmer på den, så det eneste, som manglede, var at strikke selve bærestykket. Og det fik jeg mig endelig taget sammen til at gøre for et par dage siden. Og så fik jeg også skrevet opskriften færdig. Den eneste forskel på sweatrene er mønsteret på bærestykket.
Den er nu sendt til Slavi, som skal stå for at få nogen til at teststrikke den :) Så jeg kan desværre ikke dele den med jer endnu.

fredag den 4. november 2011

Næsten klar :)

Så er jeg næsten klar til julemarkederne :) De sidste flyposer er blevet syet her til aften :) Mine varer har allerede været på et julemarked på Færøerne, og skal på to mere i løbet af november. Jeg kan desværre kun være tilstede til det sidste marked, så jeg sender min mor og min faster afsted til det andet for mig ;)


Så er der 34 flyposer klar til julemarkederne :) 


Jeg er også ved at være klar til julen ;) De første julegaver blev pakket ind i dag! Jeg ved, at det nok er lige lovlig tidligt, men jeg tager hjem til Færøerne allerede her i november, og kommer først tilbage til Danmark i løbet af januar, så nogle julegaver skal allerede snart afleveres.



Og til sidst får I et billede af nogle tape-ruller, som jeg fandt i Føtex i dag. Jeg kan rigtig godt lide alle de flotte tape, som man kan få i øjeblikket f.eks. hos Retrovilla. Men jeg synes, at de er meget dyre, så de har ikke rigtig fristet mig. Men da jeg fandt disse til 20 kr. for 4 stk. i Føtex, så kunne jeg ikke lade være med at købe dem! Nu skal jeg lige finde ud af, hvad de skal bruges til ;)

Fortsat god weekend! :)

Ikke helt, som jeg vil have den......

Som jeg fortalte tidligere på ugen, så havde mor skaffet mig mere blåt garn, så jeg kunne lave denne sweater færdig :)

(sådan ser den ud lige nu - inden jeg tager bærestykket op igen!)

Jeg har nu siddet og strikket på den de sidste par aftener, og i aften troede jeg, at nu var der bare halskanten tilbage. Men da jeg prøvede den på, så sad den lidt mærkeligt på mig. Jeg har valgt at strikke den i facon, så jeg har taget ind i taljen, og så ud igen - og jeg har taget flere masker ud på forstykket. Og det tænkte jeg ikke over, da jeg gik igang med at strikke ranglanen - desværre. Så nu har jeg flere masker foran oppe ved halsen, og det ser lidt underligt ud, og jeg er ikke tilfreds med det! 
Så jeg har ikke andet valg end at tage hele bærestykket op igen og strikke det med flere indtagninger på forstykket! 

torsdag den 3. november 2011

Rettelse til opskrift!

Malene har gjort mig opmærksom på, at der er nogle fejl i opskriften. Dette drejer sig om de første to omgange med omslag på bærestykket. Jeg har nu rettet disse fejl, og en rettet version af opskriften ligger nu klar. 

Hent den rettede opskrift her :)

Og tak til Malene for at gøre mig opmærksom på fejlen! :) 

onsdag den 2. november 2011

Opskrift på 'Sigga & Sigurd' :)

Så fandt jeg endelig ud af, hvordan I kan få fat i opskriften direkte her fra bloggen :)

I kan nu få opskriften på baby-cardiganen, som jeg har valgt at kalde 'Sigga & Sigurd', her :)


God strikkelyst! :)

Mere garn.....

Mor var så heldig at finde mere blåt garn, som ligner rigtig meget det, som resten af sweateren er strikket af. Så nu kan jeg endelig lave den færdig :) 


Ellers har jeg tilbragt dagen sammen med min gode veninde og hendes lille søn. Jeg havde planer om at få købt nogle julegaver i dag, men jeg fandt desværre ikke noget. Tilgengæld fandt jeg 'the hummingbird bakery kagebog' til 69 kr. i Føtex! Jeg har stået på venteliste til at låne den på biblioteket i evigheder, så jeg tænkte, da jeg så den i Føtex, at den snupper jeg! ;) Jeg var forbi hos The Hummingbird Bakery på Portobello Road i London, og jeg må indrømme, at jeg blev skuffet! De havde kun tre slags muffins - vanilje med vaniljekrem, vanilje med chokoladekrem og chokolade med chokoladekrem. Men bogen virker til gengæld meget interessant :)


Så jeg glæder mig til at prøve nogle af opskrifterne :)