lørdag den 31. december 2011

Godt nytår! :)

Så har vi allerede årets sidste dag! Som tiden dog flyver afsted! Jeg havde en masse planer og idéer, da året startede, men jeg nåede kun at udføre og afprøve en lille del af dem, fordi tiden fløj fra mig! 

I 2011 fik jeg besøgt Paris og London for første gang, og jeg blev helt forelsket i dem begge to :) Rigtig dejlige byer, som har en masse at byde på :) Om en måned tager jeg igen over til London, men denne gang kommer jeg først tilbage til august! Jeg har nemlig fået en 6 måneders praktikplads i London, så det glæder jeg mig rigtig meget til! :) Så 2012 ser ud til at blive et meget spændende og udfordrende år! :) - og jeg håber, at jeg får tid til lidt strikkeri og andet krea, mens jeg er derover ;)

Jeg vil takke jer alle sammen for jeres besøg og kommentarer her på bloggen! :) Og ønske jer rigtig godt nytår med disse billeder af et tæppe, som min mormor har strikket til sin svigerinde (jeg fik et magen til i julegave for nogle år siden) :)

 Tæppet er strikket af færøsk uld, så det er dejligt varmt! Mor morfars søster bliver helt sikkert rigtig glad for den, fordi hun lider af gigt, og varmen fra ulden er rigtig god til at lindre smerterne.


Tæppet er kæmpe stort! 2x2m!

tirsdag den 27. december 2011

Lidt julestrik

Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god jul! :) Jeg har nydt at have et par fridage, og de blev blandt andet brugt til at finde strikketøjet frem igen :) Jeg fik lavet en barselsgave fædig og så fik jeg også strikket endnu en babycardigan - var lidt rastløs over, at der ikke var noget på strikkepindene ;)


Dette tæppe ligger nu og venter på, at en lille prins kommer til verden :)


Denne har ikke nogen aftager endnu...... :)

onsdag den 14. december 2011

En kort update...

Der er ikke tid så megen krea for tiden, men i aften fik jeg tid til at finde katon, saks og lim frem for at lave nogle julekort :)

Julekort: check!

Julgaver: check!

 En varm sweater til vinteren: .........jeg må hellere finde garn og strikkepinde frem igen, fordi denne sweater har set sine beste dage!
Jeg har brugt den så meget, at der nu er hul på den ene albue! Så jeg bliver nødt til at gå ud for at købe garn i morgen, så jeg kan strikke mig en ny! Heldigvis er den strikket på pinde nr. 8 med tykt garn, så jeg håber, at jeg når at strikke den færdig inden jul......skal bare lige bestemme mig for, hvilke farver den skal have.....jeg har tænkt mig at bruge samme mønster, men måske ville det være lækkert med nogle nye farver :)

fredag den 9. december 2011

Butikken holder juleferie

På grund af, at mine varer ligger til salg i to 'julebutikker' her på Færøerne, så har jeg svært ved at holde styr på mit lager. Derfor har jeg valgt at tag alle varerne ud af mine netbutik. Men det betyder ikke, at varerne er solgt, så hvis I er interesseret i noget, så kan I bare sende mig en mail :)


God weekend! :)

onsdag den 7. december 2011

.....og nu med knapper :)

Det var så hyggeligt at vågne op i morges, fordi det sneer rigtig meget udenfor - rigtig juleagtigt :) 

I aftes fik jeg syet små søde hjerte-knapper i svampetrøjen, så nu ligger den bare og venter på at møde sin ejen juleaften ;)


Fortsat god dag! :)

søndag den 4. december 2011

Barnetrøjen med paddehattene

Først vil jeg undskylde for stilheden på bloggen her på det sidste.......jeg har desværre haft alt for travlt med arbejde, opgaveskrivning og julemarked. Nu er det meget vellykkede julemarked overstået, så nu har jeg "kun" tralvt med opgaver og arbejde.......

Jeg har nogle små strikke-opgaver, som ikke er blevet helt færdige, så jeg forsøger at finde nogle minutter til noget strik en gang imellem. For godt en måned siden kunne I læse om mine frustartioner over denne opskrift, som jeg nominerede til verdens dårligste opskrift her! Men som jeg nok har nævnt et par gange tidligere, så jeg er MEGET stædig, så jeg skulle bare have den færdig! Jeg fandt helt tilfældigt opskriften igen i et af min mors Navia-opskriftshæfter, og der var opskriften helt anderledes! Der var den til at forstå - dog ikke perfekt, men når man har lidt erfaring med dårlige strikkeopskrifter, som indeholder fejl, så kan man bikse lidt selv, så det bliver til en trøje :)

Her er den så endelig :)

Jeg fik noget feed-back fra nogle af jer om, at I havde tænkt jer at forsøge at strikke trøjen. Derfor har jeg planer om at få opskriften i Navia-hæftet scannet ind og lægge den ud her på bloggen, så I kan gå igang med at strikke den :)

søndag den 27. november 2011

Julemarked 1. dag

Jeg har desværre ikke haft tid til at blogget noget her på det seneste, fordi jeg er taget hjem til Færøerne, og jeg er startet på arbejde fuld tid (eller faktisk mere end det!), skriver eksamensopgaver og holder julemarked. Så mit døgn mangler timer lige nu :/ 


I går startede så vores lille julemarked, som vi har i en bygning i Tórshavn, som hedder 'Perlan'. Bygningen er rigtig hyggelig og vel egnet til markedet, og så har vi lånt hvide møbler fra min arbejdsplads, så vi synes, at det ser rigtig godt ud :) 

Min mor har lagt nogle billedet fra julemarkedets første dag ud på sin blog, så her kan I se nogle flere billeder :)

onsdag den 16. november 2011

Julemarked

Stilheden her på bloggen skyldes, at eksamensperioden er gået igang, og jeg samtidigt forsøger at få alle jule- og barselsgaver færdige inden jeg tager hjem på lørdag! Så jeg har desværre ikke haft tid til bloggen :/ Og de krea-ting, som jeg har fået lavet, dem kan jeg ikke vise jer lige nu, da de er julegaver og modtagerne følger med bloggen her ;)

(blandede billeder fra tidligere julemarkeder)

Ellers er vi (=mor og mig) igang med at forberede et julemarked, som kommer til at være i 'Perlan' i Tóshavn på Færøerne den 26. og 27. november. Vi er nogle kreative kvinder, som har slået os sammen til at have markedet, hvor vi bl.a. kommer til at sælge hjemmelavede bolcher, håndlavede smykker, strikkede og syede ting, julepynt og traditionelle færøske håndlavede varer.

Til jer færinger, så kan I læse mere om markedet her :)


torsdag den 10. november 2011

3. gang er ikke altid lykkens gang!

Efter utallige forsøg har jeg endelig fået sweateren færdig! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har taget bærestykket og halskanten op igen! Jeg var simpelthen ikke tilfreds med det, fordi det sad ikke helt, som jeg ville! Og når resten af sweateren er strikket i facon, så den sidder til kroppen, så måtte jeg bare blive ved med at prøve med bærestykket og halskanten indtil de også sad, som de skulle!


Jeg er stadig ikke helt 100% tilfreds, men nu er min tålmodighed løbet op, så jeg har bare accepteret, at det bliver desværre ikke bedre! ;)


Jeg glæder mig til at bruge den, fordi jeg er lidt træt af alle mine gamle strik-sweatre....men jeg må have lidt tålmodighed endnu, fordi den ligger stadig og tørrer......

lørdag den 5. november 2011

Endnu et færdigt projekt!

Ja, dette projekt er også rigtig gammelt! Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg gik igang med det - nok ca. 1 år siden! Men nu har jeg så eeeeeeendelig fået det færdigt! 
Nogen af jer, som har fulgt med bloggen i noget tid, kan måske genkende den grønne sweater, da jeg havde et indlæg om den, da jeg havde strikket den færdig.


Min ven Slavi har en garnbutik på nettet, og han ville gerne have nogle opskrifter til noget af hans garn, så jeg sagde, at det kunne jeg gøre. Jeg gik igang med det samme, men så faldt det lidt i baggrunden. Jeg strikkede den grønne med det samme, men standsede desværre op med den røde. Jeg havde strikket ryg/forstykke og ærmer på den, så det eneste, som manglede, var at strikke selve bærestykket. Og det fik jeg mig endelig taget sammen til at gøre for et par dage siden. Og så fik jeg også skrevet opskriften færdig. Den eneste forskel på sweatrene er mønsteret på bærestykket.
Den er nu sendt til Slavi, som skal stå for at få nogen til at teststrikke den :) Så jeg kan desværre ikke dele den med jer endnu.

fredag den 4. november 2011

Næsten klar :)

Så er jeg næsten klar til julemarkederne :) De sidste flyposer er blevet syet her til aften :) Mine varer har allerede været på et julemarked på Færøerne, og skal på to mere i løbet af november. Jeg kan desværre kun være tilstede til det sidste marked, så jeg sender min mor og min faster afsted til det andet for mig ;)


Så er der 34 flyposer klar til julemarkederne :) 


Jeg er også ved at være klar til julen ;) De første julegaver blev pakket ind i dag! Jeg ved, at det nok er lige lovlig tidligt, men jeg tager hjem til Færøerne allerede her i november, og kommer først tilbage til Danmark i løbet af januar, så nogle julegaver skal allerede snart afleveres.



Og til sidst får I et billede af nogle tape-ruller, som jeg fandt i Føtex i dag. Jeg kan rigtig godt lide alle de flotte tape, som man kan få i øjeblikket f.eks. hos Retrovilla. Men jeg synes, at de er meget dyre, så de har ikke rigtig fristet mig. Men da jeg fandt disse til 20 kr. for 4 stk. i Føtex, så kunne jeg ikke lade være med at købe dem! Nu skal jeg lige finde ud af, hvad de skal bruges til ;)

Fortsat god weekend! :)

Ikke helt, som jeg vil have den......

Som jeg fortalte tidligere på ugen, så havde mor skaffet mig mere blåt garn, så jeg kunne lave denne sweater færdig :)

(sådan ser den ud lige nu - inden jeg tager bærestykket op igen!)

Jeg har nu siddet og strikket på den de sidste par aftener, og i aften troede jeg, at nu var der bare halskanten tilbage. Men da jeg prøvede den på, så sad den lidt mærkeligt på mig. Jeg har valgt at strikke den i facon, så jeg har taget ind i taljen, og så ud igen - og jeg har taget flere masker ud på forstykket. Og det tænkte jeg ikke over, da jeg gik igang med at strikke ranglanen - desværre. Så nu har jeg flere masker foran oppe ved halsen, og det ser lidt underligt ud, og jeg er ikke tilfreds med det! 
Så jeg har ikke andet valg end at tage hele bærestykket op igen og strikke det med flere indtagninger på forstykket! 

torsdag den 3. november 2011

Rettelse til opskrift!

Malene har gjort mig opmærksom på, at der er nogle fejl i opskriften. Dette drejer sig om de første to omgange med omslag på bærestykket. Jeg har nu rettet disse fejl, og en rettet version af opskriften ligger nu klar. 

Hent den rettede opskrift her :)

Og tak til Malene for at gøre mig opmærksom på fejlen! :) 

onsdag den 2. november 2011

Opskrift på 'Sigga & Sigurd' :)

Så fandt jeg endelig ud af, hvordan I kan få fat i opskriften direkte her fra bloggen :)

I kan nu få opskriften på baby-cardiganen, som jeg har valgt at kalde 'Sigga & Sigurd', her :)


God strikkelyst! :)

Mere garn.....

Mor var så heldig at finde mere blåt garn, som ligner rigtig meget det, som resten af sweateren er strikket af. Så nu kan jeg endelig lave den færdig :) 


Ellers har jeg tilbragt dagen sammen med min gode veninde og hendes lille søn. Jeg havde planer om at få købt nogle julegaver i dag, men jeg fandt desværre ikke noget. Tilgengæld fandt jeg 'the hummingbird bakery kagebog' til 69 kr. i Føtex! Jeg har stået på venteliste til at låne den på biblioteket i evigheder, så jeg tænkte, da jeg så den i Føtex, at den snupper jeg! ;) Jeg var forbi hos The Hummingbird Bakery på Portobello Road i London, og jeg må indrømme, at jeg blev skuffet! De havde kun tre slags muffins - vanilje med vaniljekrem, vanilje med chokoladekrem og chokolade med chokoladekrem. Men bogen virker til gengæld meget interessant :)


Så jeg glæder mig til at prøve nogle af opskrifterne :)

mandag den 31. oktober 2011

Kandidat til verdens dårligste strikkeopskrift!

Inde på Hendes Verdens hjemmeside ligger denne opskrift på en sød trøje med paddehatte, og jeg har en lille pige på 8 måneder, som skal have noget strikket i julegave, så jeg gik igang med at strikke den. 
Jeg læste lige opskriften igennem inden jeg gik igang, og jeg opdagede straks, at der var nogle ting, som ikke helt passede! For eksempel står der "Ryg/forstykke", men denne del er kun opskrift på ryggen. Siden kommer der opskrift på venstre forstykke, men så har de åbenbart glemt, at der også skal et højre forstykke til! 
Og hvis det ikke var nok, så siger de, at overvidden på størrelse 6-12 mdr. er 48 cm, mens Drops i næsten alle sine opskrifter siger 50 cm til størrelse 0-3 mdr.! 

(billedet er lånt fra www.hendesverden.dk)

Men stædig som jeg er, så gik jeg igang med at strikke den alligevel, fordi jeg synes, at den er så flot. Jeg har nu strikket ryggen og er begyndt på venstre forstykke. Jeg kan se med det halve øje, at dette bliver ikke en trøje til en pige på 6-12 mdr! Den er ALT for lille! Jeg krydser fingre for, at min kærestes nyfødte niece kan passe den til jul! 

Jeg er så irreteret over, at Navia og Hendes Verden smider sådan en dårlig opskrift ud på nettet! 

søndag den 30. oktober 2011

Forsinkelse

Jeg havde planer om at lægge opskriften på baby-cardiganen ud her på bloggen inden jeg tog til England, men jeg fik desværre ikke tid til det. Nu har jeg forsøgt at lægge den ud her, men blogger kan ikke lide, at den er en pdf-fil :(

Er der nogen af jer, som ved, hvordan jeg kan få den til at ligge her ude på bloggen som en pdf-fil, som I kan downloade direkte fra bloggen?

lørdag den 29. oktober 2011

Så var jeg tilbage! :)

Så var jeg tilbage i DK efter en super god tur i London sammen med lillesøs! :) Vi var derover i 8 dage, så vi fik oplevet en del. Ellen Kathrine skrev en kommentar til mit sidste indlæg, hvor hun sagde, at hun glædede sig til at høre, hvad jeg ville anbefale at gøre i London, fordi hun skal derover engang i november. Så her kommer min liste over det, som jeg synes man skal opleve i London:



Shopping: Alle havde anbefalet Oxford Street som den store shopping-gade, men jeg må indrømme, at vi blev meget skuffede. Der var rigtig mange kedelige butikker, og også mange af de butikskæder, som vi kender her fra Danmark. Istedet tog vi metroen til Shepherd's Bush, hvor shoppingcenteret Westfield ligger. Der var der rigtig mange gode butikker, men de var ikke billige. Ellers shoppede vi mest på Kensington High Street. Men vi shoppede ikke vildt meget, fordi vi ville hellere bruge tid og penge på at opleve byen :)

Sightseeing: Vi valgte at købe adgang til nogle ting på forhånd gennem denne hjemmeside, som f.eks. en bustur gennem London, London Eye og Madame Tussauds. Det var meget nemmere, fordi så slap man nogle gange for at stå i kø til at få adgang til oplevelserne. Busturen kan helt sikkert anbefales, fordi den giver et godt overblik over byen, og med i prisen var også en båtur på Thames'en. Vi valgte at tage en tur i London Eye en aften, hvor vejret var meget klart, så vi kunne se rigtig langt. Udover det besøgte vi også Tower of London, hvor de kongelige boede i gamle dage, og der opbevarer de også kronjuvelerne. Og så var vi selvfølgelig også en tur forbi Buckingham Palace, Westminster (og Big Ben) og Westminster Abbey :)

Museum: Jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med at gå på museum, så vi besøgte ikke så mange. Vi var dog forbi på The Victoria & Albert Museum, som var rigtig spændende, fordi der var rigtig mange forskellige ting, og lige nu er der en udstilling med postmoderne kunst. Deres kantine sælger også rigtig god mad, og man kan sidde og nyde maden i rigtig flotte omgivelser :) Min lillesøster er helt tosset med alt, som har med 2. verdenskrig at gøre, så vi besøgte også The Imperial War Museum, og det var HELT vildt spændende! Der var så meget af alt, som har med krig at gøre! Og så havde de også en udstilling med hvordan det var for dem, som var tilbage i England under kringene. Man kan se film, besøge et hus, som er indrettet, som det ville have set ud dengang, du kan se, hvilken mad de spiste, du kan opleve, hvordan børnene oplevede krigen......og rigtig meget mere! Helt sikkert et besøg værd! 
Og det gode med de britiske museer er, at der er næsten altid gratis adgang :)

Markeder: Notting Hill området er meget smukt, så der gik vi bare lidt rundt. Portobello-markedet ligger også der, og det siges, at det skal helst opleves i weekenden. Vi var der på en mandag, så der var ikke så meget gang i den, men det var meget hyggeligt alligevel. Hvis du er i London på en søndag, så skal du helt sikkert forbi markedet på Brick Lane i Østlondon. Man kan gå til markedet fra Liverpool Street metrostation. Det en lang gade (Brick Lane), som om søndage forvandles til et super spændende marked med alt mellem himmel og jord! Og der er også mad at få fra hele verden! Kig endelig forbi i Food Hall ved Truman bryggeriet. Markedet på Covent Garden er også spændende og flot, men vi havde desværre ikke så god tid til at opleve det.

A night out: Vi valgte at tage til Soho en aften, fordi vi ville gerne opleve nattelivet. Soho er en sjov og spændende bydel, hvor der altid sker en masse. Jeg tror også, at Chinatown ligger i Soho, og der var der rigtig mange restauranter. Andre aftener valgte vi at stå af metroen på Leicester Square eller Piccadilly Circus, og der skete der hele tiden et eller andet. Den ene aften endte vi på Trafalgar Square, hvor de viste Jerry Maguire på storskærm, og vi kunne se med helt gratis! :)

Parker: Der findes rigtig mange gode parker i London, men vi havde desværre ikke tid til at besøge dem alle. Vi besøgte parken, som er mellem Westminister og Buckingham Palace (kan ikke huske, hvad den hed.....måske St. James' Park), Kensington Gardens, Hyde Park og Holland Park. Holland Park ligger i Notting Hill og er meget hyggelig. Den har rigtig mange træer og små stier. Hyde Park er rigtig stor, så vi fik kun oplevet en lille del af den, men der findes mange forskellige ruter i den. I Kensington Gardens ligger Kensington Palace, hvor prinsesse Diana boede. Parken er rigtig flot, og der er rigtig mange spændende fugle i den :) 

Andet: Den sidste dag vi var derover, så mødtes vi med en veninde, som bor i London, og hun anbefalede, at vi tog til Angel, som en er bydel i Østlondon. Det var et meget hyggeligt område, hvor vi sad og hyggede os på The Breakfast Club i flere timer, og der fandt jeg også en spændende garnbutik, som hedder Loop

Som sagt, så havde vi en super god tur, og London er helt sikkert en by, som vi vil besøge igen! :)

mandag den 17. oktober 2011

London calling! :)

Så er der kun et døgn til, at mig og lillesøs' tager til London, og vi er meget spændte! :) Hverken af os har været der før, så vi glæder os rigtig meget til at opleve byen.


Vi har forsøgt at planlægge lidt, så vi ikke kommer hjem igen og opdager, at vi er gået glip af noget meget vigtigt. Men det er lidt svært, når man ikke har været der før. Så hvis I har nogle gode råd til, hvad vi absolut ikke må gå glip af, så er I meget velkomne at komme med dem :) 

lørdag den 15. oktober 2011

Grydelapper i laaaaaange baner!

Lillesøster skulle komme på besøg i går, men på grund af tåge på Færøerne, så blev næsten al flytrafik aflyst :/ Men det var ikke værre end det, at jeg så fik lavet alle grydelapperne færdige ;)


Det blev til ialt 63 stk. med 18 forskellige mønstre/stoffer! Jeg troede, at jeg havde klippet klart til 60 stk., så jeg klippede isolering til 63 stk. (så havde jeg nogle ekstra - bare for en sikkerheds skyld), men det viste sig, at jeg havde klippet stof til 66 stk.! Så jeg manglede isolering til 3 stk., men min lokale Stof2000 har ikke mere isolering i øjeblikket, så de 3 må lige vente lidt :/ 

Nu begynder jeg så småt at blive klar til julemarkederne....... :) Jeg har nogle ting tilbage på 'to-do'-listen, men inden jeg går igang med dem, så skal mig og lillesøster en tøsetur til London i næste uge! ;)

Test-strikning færdig!

Så har Merete strikket baby-cardiganen efter min strikkeopskrift :) Hun har sendt mig dette billede af cardiganen.


Der var nogle fejl i opskriften, som Merete har gjort mig opmærksom på. Dem vil jeg nu rette, så opskriften kan lægges ud her en af de kommende dage :)

torsdag den 13. oktober 2011

Søstrene kan!

Jeg mødte lidt for tidligt til undervisningen i dag, så jeg smuttede en hurtig tur forbi en af Søstrene Grenes butikker.......og jeg endte desværre med at købe en masse!

 Jeg købte blandt andet disse acryl-bokse, som jeg har ønsket mig rigtig længe, men jeg syntes, at det var lidt for dyre......men nu kan de fås rigtig billigt hos Søstrene :) Så jeg fik ryddet op og ommøbeleret i mine hobby-ting i dag ;)

 Og disse manillamærker kunne jg heller ikke gå forbi......men jeg tror nu mest, at det er på grund af æsken, at jeg faldt for dem ;) Tror, at jeg måske vil bruge manillamærkerne til 'til og fra-mærker" til jul :)

Søstrene har også fået rigtig billige cellofanposar i tre forskellige størrelser, som Karen fortæller om her. Jeg har lige købt cellofanposer på nettet, som faktisk var meget dyrere end dem hos Søstrene :/

Og til sidst får I et billede af, hvad mine tomme Bulow' Lakrids bøtter bliver brugt til ;)

Nu står der masseproduktion af grydelapper på programmet for resten af aftenen........isolering til 60 stk. grydelapper skal klippes! Håber ikke, at jeg får alt for mange vabler :/

Godkendt! :)

Jeg nåede heldigvis at blive færdig med strikke-lektierne til tiden :) Men det var i absolut sidste øjeblik ;) 

Jeg strikkede et pandebånd med snoninger, hvor jeg havde fokus på, hvordan det sad på mit hoved. Derfor har den en ekstra stor snoning omkring ørene, og i nakken er den smallere, så den ikke glider op ad hovedet.

Og hvis jeg forstod Louise korret, så var min løsning af opgaven godkendt :) 
Det var også sjovt at se, hvordan de andre på holdet, havde læst opgaven.......en havde f.eks. lavet en to-delt burka! :) 

tirsdag den 11. oktober 2011

Strikke-lektier

I morgen skal jeg til Louises strikkekursus igen, og sidste gang fik vi lektier for......og dem har jeg ikke rigtig fået lavet, fordi jeg har prioriteret at lave andre ting...


Opgaveformuleringen lyder "Hjernevindinger og snoninger - strik noget til hovedet", og vi skal have fokus på form. Jeg har planer om at strikke et pandebånd, som skal sidde rigtig godt på hovedet.....men indtil videre ser det kun således ud........jeg håber, at jeg når det til kl. 17 i morgen ;)

mandag den 10. oktober 2011

Masseproduktionen fortsætter!

Nu står der grydelappe-produktion på programmet.....der er blevet klippet stof til 60 grydelapper, så nu mangler jeg KUN at klippe 120 stk. isolering til dem! Så jeg kommer ikke til at kede mig foreløbig ;)


Har lige set, at jeg i dag er kommet op til 70 faste læsere :D

fredag den 7. oktober 2011

Svigermors blomster

Så var denne også helt fædig :) Har ikke bestemt mig til, hvem skal have den eller om den måske skal sættes til salg i butikken.


Sweateren er strikket af garnrester (ligesom den her) - en blanding af 3-trådet Snældan-garn og Navia-garn (100% uld).

Jeg er i øjeblikket kun igang med 2 strikkeprojekter, som ikke er så meget efter min standard ;) Den ene mangler jeg garn til (mor er sat på sagen) og den anden er jeg ved at få lavet færdig....... :)

Inden jeg starter på et nyt strikkeprojekt, så har jeg planer om at få syet nogle grydelapper, så jeg har nogle på lager til julemarkederne. Nu får vi se, om jeg kan holde mig fra at starte på noget nyt ;)

God weekend! :)

torsdag den 6. oktober 2011

Tre nye

Så er der igen nye håndklædehætter til salg i butikken :) Denne gang er der tre nye farver.

Denne med rigtig mange forskellige farver 

Og denne med lidt mere dæmpede farver i lilla og turkis nuancer 

Og så denne lys lilla eller lavendel

De ligger alle til salg i butikken :)

Så nu kan jeg krydse dem af 'to-do'-listen og gå videre til det næste ;)

onsdag den 5. oktober 2011

1,2,3,4,........50!

Efter to lange dage, så er der igen håndklædehætter på lager! Og når jeg skal igang med at lave dem, så går der altid masseproduktion i den, så denne gang blev det til 50 stk! 


De sælger stadig som varmt brød derhjemme på Færøerne, selv om jeg nu har lavet flere hundrede af dem de sidste 2-3 år! Jeg håber, at produktionen i denne omgang er nok til at holde til jul! :)

Godnat! :)

mandag den 3. oktober 2011

Har du lyst til at være min forsøgskanin?

Jeg er nu gået igang med at få lavet en opskrift til denne baby-cardigan, som flere har efterspurgt. Men da jeg ikke er så god til at skrive opskrifter, så kunne jeg tænke mig at finde en strikkedame, som var villig til at være 'forsøgskanin' og prøve at strikke den efter opskriften inden jeg lægger den ud her.


Hvis du er interesseret i at være min 'forsøgskanin', så kan du bare sende mig en mail til davadottir@gmail.com :) Jeg sender dig selvfølgelig garn og knapper sammen med opskriften :)
Det eneste krav er, at du kan være færdig med at strikke den i løbet af uge 41 (senest 16. oktober). Jeg kan i den forbindelse oplyse, at den er meget nem og hurtig at strikke, så jeg forventer ikke, at den tager mere end et par aftener at få lavet færdig.

Fortsat god mandag! :)

lørdag den 1. oktober 2011

Advarsel!

Hvis du har en svaghed for god lakrids, så må jeg her komme med en lille 'advarsel'! Jeg var forbi hos min tepusher forleden, og hun fortalte mig om de utrolig lækre B-lakridser med hvid chokolade og passionfrugt, som hun havde fået fra Bulow. Og her kommer advarslen: LAKRIDSERNE ER STÆRK VANEDANNENDE! ;) 

Det er simpelthen så gode, at det er helt farligt! ;) 1-2-3 og så var bøtten allerede tom! 
Godt at jeg ikke kommer til at mangle te igen lige foreløbig ;)

Ved siden af bøtten kan I se et af mine alt-for-mange igangværende strikkeprojekter! ;)

Ellers vil jeg gerne sig "velkommen til" til de nye læsere! :) Her på det sidste er der kommet flere til, så det er rigtig dejligt! Jeg håber, at I får noget ud af at følge med her :)

For ca. to uger siden skiftede jeg til den nye blogger-brugerflade, og den indeholder rigtig mange nye og spændende ting. F.eks. findes der statistik over alt muligt. I dag fandt jeg ud af, at de fleste, som besøger min blog, kommer fra DK (nok ikke den helt store overraskelse), og USA ligger på 2. pladsen! Det synes jeg er meget interessant, fordi jeg skriver jo på dansk, så amerikanerne kan ikke forstå, det, som jeg skriver. Men det forhindrer dem dog ikke I at besøge bloggen alligevel :)

Fortsat god lørdag! :)

torsdag den 29. september 2011

Den sidste i denne omgang

Så er den 4. og sidste baby-cardigan i denne omgang blevet færdig! Den er hvid med laksefarvet kant og orange knapper.


Nu venter jeg bare spændt på, at baby'erne kommer til verden :)

onsdag den 28. september 2011

Strikkekursus

Så var der tid til Louises strikkekursus igen. I dag lagde vi ud med at lave en "beklædning" til nogle Alfi kuglekander. Emnet var at arbejde med form, så vi blev rigtig sat på prøve. Men ellers havde vi frie hænder....og det kan vel ses på resultatet ;)

Tre meget forskellige kander :)

 Tre meget kreative kvinder på holdet fandt på at strikke flere 'striber' og siden beklæde kanden med dem. Jeg synes, at det var en rigtig god idé :)

 Vi ville gerne give vores kande en sweater, og oprindelig ville vi lave en islandssweater til den, men det kunne vi ikke helt klare på den tid, som vi havde, så det blev til nogle hjerter i stedet. Men vi synes, at den blev fin alligevel ;)

Og den tredje gruppe lavede en meget minimalistisk udgave :) 

 Sådan blev vores færdige resultat :) Vi fik også strikket en lille vante til proppen :)

Dette er dog nok ikke noget, som jeg vil forsøge igen, men det var sjovt at prøve, og en god måde at lære at arbejde med form på :)

mandag den 26. september 2011

Første julegave strikket færdig!

Jeg har fået strikket denne pigesweater med mit eget "Svigermors blosmter"-mønster af nogle garnrester :) Det er rigtig dejligt at få brugt nogle af garnresterne, som jeg har masser af! Det hvide er noget Snældan-garn (tror jeg), og farverne er nogle rester af 3-trådet Navia-garn. Jeg har strikket den i ca. størrelse 1 år.


Jeg tror, at den ender som en julegave til en sød prinsesse ;)


Og i sidste uge fik jeg at vide, at en af mine veninder venter en dreng, så jeg fortsatte bare med at strikke en baby-cardigan mere. Denne er mørkebrun med lime kanter :)