søndag den 2. juli 2017

Links til gratis opskrifter virker igen :)

Jeg kan se, at mit seneste indlæg er dateret tilbage i 2014! Det er for dårligt - men samtidig må jeg erkende, at livet som mor til to små drenge samt mit arbejde ikke giver tid til bloggen i øjeblikket :( Måske jeg en dag får mere tid og overskud til at vedligeholde den......man kan da altid håbe ;)

Jeg har over det seneste år fået en masse beskeder om, at linksene til mine gratis opskrifter ikke fungerer. Jeg har nu endelig fået rettet dem, så nu skulle I have adgang til alle opskrifterne igen :)

Jeg synes, at det er så dejligt, at der stadigt er flere, som får glæde af opskrifterne, selv om de nu efterhånden er nogle år gamle :)
Jeg arbejder med nye opskrifter hver gang jeg går i gang med et nyt strikkeprojekt, men desværre har jeg ikke tid til at få lavet dem færdige. Jeg håber hver gang, at jeg får dem lavet færdige, men jeg prioriterer for det meste at komme igang med næste strikkeprojekt i stedet ;)

Strik er helt klart det, som fylder mest, men bagning og lidt syning bliver det også til en gang imellem :) Jeg deler billeder fra min hverdag på min Instagram, og der er du meget velkommen til at følge med :)
Et udpluk af det, som jeg fik strikket i 2016 :)

På min Instagram kan du følge med min hverdag i Færøerne med små børn, madlavning og krea :) 

6 kommentarer: