hjem


Om dávadóttir

Bag dávadóttir står 26-årige Rannvá Dávadóttir. Kreativitet har altid spillet en stor rolle i Rannvá's liv. Gennem hele hendes opvækst har hun fået lov til at udforske sin kreativitet på alle tænkelige måder, men det var først i de sene teenageår, at hun overgav sig til strikningen. Gennem strikningen føler hun, at hun udfordrer og udvikler sig selv konstant. 

Rannvá bliver inspireret på alle mulige måde - af naturen, hverdagen, gamle billeder og ikke mindst den stærke strikketradition på Færøerne.

Hendes første kreationer blev i første omgang kun solgt på det årlige julemarked hos den færøske Husflidsforening i 2006. Hun indså dog hurtigt, at strikning alene ikke var nok til at lave en mindre produktion til det årlige julemarked, så hun gik igang med symaskinen. I starten holdt hun strikningen og syningen separeret, men som tiden gik, så blev de helt naturligt kombineret i produkterne.

dávadóttir's varer er nu til salg i egen netbutik

Rannvá lægger stor vægt på, at hendes produkter har en funktion og er lavet af høj kvalitet, så de er brugbare i hverdagen, og derved skaber stor værdi for brugeren.

2 kommentarer:

 1. Hej Rannvá, jeg er meget imponeret over de fine ting du strikker.
  På et tidspunkt så jeg i din blog et gråt færøsk tørklæde med farvede kugler i kanten og jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde mønsteret igen. Kan du sige mig hvor jeg kan købe mønsteret? På forhånd tak!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Madeleine,

   Jeg har desværre først set din kommentar her til aften. Jeg har aldrig fået lavet nogen opskrift til tørklædet, så det er ikke så mærkeligt, at du ikke kan finde opskriften ;)

   Slet