mandag den 27. september 2010

Strikkepinde i håndbagage

Jeg skal ud at rejse (jubii!!), og jeg kunne tænke mig at tage mit strikketøj med, da rejsen kommer til at vare hele 24 timer!! Jeg ved, at pinde af træ og bambus går igennem security i Kastrup Lufthavn, men jeg skal også igennem security i Heathrow, og jeg har hørt, at de er ret strenge der!
Er der nogen af jer, som har nogle er faringer med at have strikkepinde (rundpinde) med i håndbagage i andre lufthavne end Kastrup, f.eks. Heathrow eller andre store europæiske lufthavne?

Min rejse går ellers helt til Australien, hvor min bedste veninde og jeg skal opleve og nyde Sydney i en uge! :) Jeg glæder mig helt vildt, fordi jeg har altid haft en drøm om at komme til Australien! Jeg har hørt så mange gode ting om Australien og folket der, så jeg kan næsten ikke vente med at komme afsted! :)

Hvis I har nogle idéer til, hvad vi skal opleve, mens vi er det, så er i meget velkomne til at dele dem med os :) Og endnu bedre, hvis I har nogle tips om strik, garn og uld dernede :) Jeg vil rigtig gerne købe noget australsk uldgarn med hjem.

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt. En tur til Australien står også blandt mine ønsker. ;)

  Desværre ved jeg ikke hvordan Heathrow ser på strikkepinde. Jeg rejser altid til og fra Gatwick og strikkepinde har jeg ikke haft med de sidste par gange, så jeg kan desværre ikke hjælpe.

  Jeg håber dog at du får lov, for 24 timer uden strikketøj i en flyver vil da være træls. ;)

  Men hav nu en rigtig fantastisk tur med din veninde. :))

  SvarSlet
 2. Det lyder osm en skøn tur. Jeg ved ikke hvordan europæiske lufthavne er med strikkepinde, men intet organisk materiale kommer ind i Australien har jeg hørt, så her hjælper det ikke at de er af træ. De er strenge for at passe på deres natur :-) Håber du finder ud af noget.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet Sandra! :)

  Jeg ved, at flere har haft problemer med metal strikkepinde i de europæiske lufthavne, så det tør jeg ikke forsøge. Så er der nok kun plastik tilbage. Så jeg må nok ud at finde tynde plastik rundpinde, fordi jeg er bange for, at jeg ikker kommer til at overleve en rejse på 24 timer uden mine strikkepinde ;p

  SvarSlet