torsdag den 15. september 2011

Jeg kunne ikke lade være....

Jeg havde jo lovet migselv, at jeg skulle afslutte alle mine igangværende strikkeprojekter inden jeg måtte begynde på noget nyt........og det klarede jeg.....næsten....jeg fik lavet 3 ud af 4 projekter færdige, men inden det sidste blev færdig, så fik jeg "lige" startet på 6 nye! Jeg har hele 4 babycardiganer på pindene (der er rigtig baby-boom i min omgangskreds for tiden), samt en fødselsdagsgave og en trøje med snoninger!

Jeg fandt denne opskrift hos Picles.no, og den måtte jeg bare prøve med noget skibstrøjegarn, som jeg havde liggende. Den strikkes på pinde nr. 15, så det er en udfordring i sig selv! Jeg har fået strikket rygg- og forstykke + lidt af et ærme (se billede ovenfor), men den er ALT for stor til mig! :/ Men mor kan rigtig godt lide den, så det bliver nok en ekstra fødselsdagsgave til hende. Jeg har så planer om at lave en ny til migselv, som jeg strikker på pinde nr. 12, fordi jeg synes, at den er lidt for voldsom på pinde nr. 15.

4 kommentarer:

  1. Fantastisk effekt.. den opskrift tror jeg lige jeg skal kigge nærmere på.. :)

    SvarSlet
  2. Hvor ærgeligt at du ikke kan passe den - for lækker ser den ud ;-)

    SvarSlet
  3. Tak skal I have! :) Jeg har strikket den færdig nu, og jeg liger en viking, som er iklædt et kæmpe stort bjørneskind! :/ Men jeg tror, at jeg vil gøre et forsøg mere, hvor jeg strikker med tyndere pinde......

    SvarSlet