tirsdag den 28. maj 2013

Status

Jeg er her stadig :) 
Undskylder den lange stilhed her på bloggen.....der har været så meget på programmet, at der desværre ikke har været så megen tid til at sidde med kreaprojekter, og derfor har der ikke været så meget at skrive hjem om.

Desværre påvirker graviditeten mig nu så meget, at jeg kun kan strikke en lille smule :/ Når jeg strikker, så begynder mine fingre at sove - de bliver ligesom bedøvet. Jeg har forsøgt at lave forskellige øvelser og holde pause fra strikningen, men der er desværre ikke noget, som hjælper :( Det medfører, at jeg kun får strikket en lille del af det, som jeg havde planlagt at nå, inden den lille melder sin ankomst. Så jeg bliver nødt til at tage det stille og roligt og strikke nogle få omgange om dagen - lille lige til min tålmodighed ;)


Det betyder, at babytæppet ikke er strikket færdigt endnu....jeg mangler stadig et par omgange af den sidste stribe......


Denne er blevet strikket færdig, men på grund af problemerne med hænderne, så har jeg ikke haft mod på at gå igang med at sy ærmerne sammen og hæfte ender, da jeg forventer, at mine hænder ikke vil klare det. Jeg har strikket den i en størrelse 1 år, så jeg skal nok nå at få lavet den færdig inden den kommer i brug om godt et år ;)

3 kommentarer:

 1. Det er da ikke godt med dine hænder, forhåbentlig går det snart over.
  Sikke en lækker trøje, det er et rigtig fint mønster, du har lavet

  SvarSlet
 2. These clothes must be warm and comfortable! Greetings from Poland.

  SvarSlet
 3. Deilig fitt troyggja :) eg eri akkurat liðug við at binda eina líknandi, sum er opin og hevur hettu :)

  SvarSlet