tirsdag den 25. marts 2014

Bliver den en dreng eller en pige?

Det sidder vi og venter på at få at vide! :) 

Lillemanden får helst en grandfætter eller en grandkusine (tror jeg det heller på dansk....det er 3. led i familien - det der kommer efter fætter og kusine) meget snart :) Og nu er vi klar til at byde babyen velkommen :) Jeg har fået syet knapper i kjolen og i trøjen her til morgen, så nu venter vi bare på at høre, hvilken en vi skal pakke rigtig fint ind til gave :)


Rilletrøjen er strikket efter opskriften i Lene Holme Samsøes hæfte "Babystrik på pinde 3". Dog har jeg lavet nogle ændringer. Jeg har lavet den en del kortere, da jeg syntes, at det var bedre. Den er strikket af rester af Supersoft-garn fra GarnGaragen på pinde 3,5.


Bella-kjolen er fra samme hæfte, og den er også strikket af Supersoft-rester på pinde 3,5. Jeg har valgt at lave slidsen kortere, da jeg syntes, at den var alt for lang, og derfor blev kjolen ikke pæn. Så jeg har lavet den i samme længde som hulmønsteret.

4 kommentarer:

 1. De er smukke begge to. Det er altid spændende når der kommer famiieforøgelse uanset hvilket led det er i familien.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Så fine gaver. det er spændende, hvad det blev:-) kh. Ingrid

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde begge to ;-) spændende hvad det bliver.

  SvarSlet
 4. Det er nu næsten halvtandet år siden, men det blev altså en pige :) Drengetrøjen ligger nu på lageret og venter på en ny ejermand :)

  SvarSlet