lørdag den 31. december 2011

Godt nytår! :)

Så har vi allerede årets sidste dag! Som tiden dog flyver afsted! Jeg havde en masse planer og idéer, da året startede, men jeg nåede kun at udføre og afprøve en lille del af dem, fordi tiden fløj fra mig! 

I 2011 fik jeg besøgt Paris og London for første gang, og jeg blev helt forelsket i dem begge to :) Rigtig dejlige byer, som har en masse at byde på :) Om en måned tager jeg igen over til London, men denne gang kommer jeg først tilbage til august! Jeg har nemlig fået en 6 måneders praktikplads i London, så det glæder jeg mig rigtig meget til! :) Så 2012 ser ud til at blive et meget spændende og udfordrende år! :) - og jeg håber, at jeg får tid til lidt strikkeri og andet krea, mens jeg er derover ;)

Jeg vil takke jer alle sammen for jeres besøg og kommentarer her på bloggen! :) Og ønske jer rigtig godt nytår med disse billeder af et tæppe, som min mormor har strikket til sin svigerinde (jeg fik et magen til i julegave for nogle år siden) :)

 Tæppet er strikket af færøsk uld, så det er dejligt varmt! Mor morfars søster bliver helt sikkert rigtig glad for den, fordi hun lider af gigt, og varmen fra ulden er rigtig god til at lindre smerterne.


Tæppet er kæmpe stort! 2x2m!

9 kommentarer:

 1. Sikke dog et smukt tæppe.
  6 mdr i London, hold da op, det bliver spændende.
  Rigtig godt Nytår

  SvarSlet
 2. Det er godt nok pænt! Jeg tror, jeg kunne tænke mig, at lave et i samme stil. Men det er nok et projekt, der lige tager et par dage :-D

  SvarSlet
 3. Hvor meget garn af det hvide og grønne, tror du, der er brugt?

  SvarSlet
 4. Til Lydert: Tak og i lige måde! :) Jeg glæder mig rigtig meget til at komme avsted :)

  Til Asli: Jeg ved ikke, hvor meget garn, min mormor har brugt, men jeg skal spørge hende, næste gang jeg snakker med hende :) Hun strikker tæppet i 6 lange baner, som hun så hækler sammen. Hun siger, at det er så dejlig nemt at strikke og nemt at tage med, når strikketøjet skal med i håndtasken.

  SvarSlet
 5. Jeg tænkte nok, at det var relativt nemt. Men tidskrævende må det være. Men det er godt nok også flot :-) Det ville være fedt, hvis du lige ville få et slag på tasken, hvor meget garn der skal bruges.

  SvarSlet
 6. Jeg har nu snakket med mormor, og hun tager en kopi af opskriften på tæppet og sender den til mig. Så hvis du Asli kunne sende mig en besked til davadottir@gmail.com, så skal jeg scanne opskriften ind og sende den til dig :)

  SvarSlet
 7. Nøj, hvor fedt! Jeg sender dig en mail med det samme!

  SvarSlet
 8. Hej Rannvá,
  Jeg vil også gerne have en kopi af opskriften, hvis det er muligt.
  Min mail er: evapoulsen20@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva :)

   Opskriften er på vej til dig! :)

   Slet