søndag den 4. december 2011

Barnetrøjen med paddehattene

Først vil jeg undskylde for stilheden på bloggen her på det sidste.......jeg har desværre haft alt for travlt med arbejde, opgaveskrivning og julemarked. Nu er det meget vellykkede julemarked overstået, så nu har jeg "kun" tralvt med opgaver og arbejde.......

Jeg har nogle små strikke-opgaver, som ikke er blevet helt færdige, så jeg forsøger at finde nogle minutter til noget strik en gang imellem. For godt en måned siden kunne I læse om mine frustartioner over denne opskrift, som jeg nominerede til verdens dårligste opskrift her! Men som jeg nok har nævnt et par gange tidligere, så jeg er MEGET stædig, så jeg skulle bare have den færdig! Jeg fandt helt tilfældigt opskriften igen i et af min mors Navia-opskriftshæfter, og der var opskriften helt anderledes! Der var den til at forstå - dog ikke perfekt, men når man har lidt erfaring med dårlige strikkeopskrifter, som indeholder fejl, så kan man bikse lidt selv, så det bliver til en trøje :)

Her er den så endelig :)

Jeg fik noget feed-back fra nogle af jer om, at I havde tænkt jer at forsøge at strikke trøjen. Derfor har jeg planer om at få opskriften i Navia-hæftet scannet ind og lægge den ud her på bloggen, så I kan gå igang med at strikke den :)

2 kommentarer:

  1. Ups...eg skuldi lisið hetta fyrst :-)

    SvarSlet
  2. :) Godt at du fik påmindet mig om, at jeg havde lovet at scanne opskriften fra Navia-hæftet ind og lægge den ud her.....det havde jeg helt glemt.... :)

    SvarSlet