onsdag den 12. september 2012

Hvilken skal det være?

Jeg har brug for jeres hjælp! Jeg kan nemlig ikke bestemme mig for, hvilke knapper jeg skal vælge til iphone- og ipad-etuierne!


Her er det etuierne til iphone (4 og 4S). Jeg synes ikke, at jeg har nogen knapper, som passer perfekt til disse, så her er jeg meget i tvivl. Hvis vi starter til venstre, så synes jeg, at den grønne knap er rigtig sjov, men farven passer ikke helt. Hjerteknappen af træ er også rigtig sød, men jeg er lidt bange for, at det bliver for meget med alle hjerterne! I midten er jeg nok mere til den nederste knap, men tænker, at den måske er for 'tung' til det søde strik. Træknappen er meget simpel - måske for simpel. Og til det sidste har jeg fundet en lyserød og en mørkeblå knap. Den mørkeblå bliver næst væk, som gør, at der er fokus på det strikkede mønster. I modsætning er den pinkfarvede et friskt pust til de tunge farver.


Her er jeg i tvivl om ipad-etuiet skal få den gennemsigtige plastikknap eller den træfarvede. Synes måske, at den gennemsigte knap er lidt for meget "bling-bling", mens træknappen er måske for anonym.
Jeg har fundet to helt forskellige knapper til dette ipad-etui. Jeg synes, at den røde er rigtig sød, men den er lidt mere rød i farven en det neonrøde i etuiet. Den anden er en meget simpel perlemorshvid flad knap.


Dette er et af de to ipad-etuier, hvor jeg tilgengæld ikke var i tvivl :) Dette er en gave, så jeg har valgt knappen ud fra, hvad jeg synes, at vedkomende kan lide :)

Også her er jeg blevet enig med mig selv, at dette skal have en af de flotte porcelænsknapper, som vi veninde har lavet :)

3 kommentarer:

 1. til iphonecoverne vil jeg lave helt om i det. Det grå med hjerterne synes jeg skal have den mørkeblå knap. den i midten den nederste og den mørke en af træknapperne tror jeg. Ipadcoverne er jeg til bling bling og den røde også selvom den ikke har helt samme farve.
  Er ny læser af din blog, men glæder mig til at følge dig/den. Er helt vild med dit lækre strik.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 2. Til de små iPhone etuier så synes jeg følgende:

  nr. 1 - den grønne knap med sølv effekten.
  nr. 2 - træknappen.
  nr. 3 - den lyserøde knap.

  (Men var da også i tvivl, hader at skulle vælge knapper selv!!)

  iPads:

  nr. 1 - træknappen.
  nr. 2 - den røde knap.

  Og ang. de sidste to, er det de perfekte knapper til de mønstre. Er helt enig med dig. :-)

  Håber du kan bruge min mening til lidt?
  Kender det knap dilemma ALT for godt, der er virkelig intet værre...

  Go' Aften
  - Millý

  SvarSlet
 3. Mange takk for jeres kommentarer! :) Har stadig ikke helt bestemt mig ;)

  SvarSlet