onsdag den 6. marts 2013

Første forsøg

Jeg har forsøgt at strikke en body efter en opskrift i bogen "Myk start" efter May B. Langhelle. Jeg ville strikke en body, som kunne lukkes i siden, og det kan denne 'omslagsbody' :)


Da jeg havde en masse Supersoft-garn fra Dorthe tilbage, så tænkte jeg, at det ville være super til en body, da det er så fint og blødt. Da jeg ikke vidste, om vi ventede en dreng eller pige, så blev den multifarvet :) Jeg synes, at den ser lidt underlig ud.......meget lang og smal.....men jeg har ikke helt forstand på, hvordan den skal se ud, så vi vil forsøge at putte baby i den, når den ankommer til sommer :)


Indtil da får jeg travlt med at hæfte ender........112 af slagsen! Jeg tager en dyb indåndning, og så finder jeg nål og saks frem ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg har en venninne som også strikket denne til sin baby, den ble som din lang og smal, men den sitter veldig fint på! Den strikkes jo i ribb, og derfor ser den slik ut, men da passer den sikkert lenge:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt! :) Det var nemlig også det, som jeg satsede på ;) Vi har fået en anden body, som min faster har strikket, men den er meget bredere og kortere, så de bliver måske ens, når en baby har dem på :)

   Slet
 2. Hvor er du dygtig på pindene - Jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med i dine strikkerier :) Vh Dorte

  SvarSlet
 3. Den kommende baby kommer vist aldrig til at mangle lækker strik ;-)

  SvarSlet
 4. Virkelig flott!! Strikket samme til min lille sønn - passet lenge!! Den blir du glad for :)

  SvarSlet