torsdag den 21. marts 2013

Stilhed

Der er helt stille her på bloggen for tiden, og det skyldes, at strikkepindene og alt kreauniverset er sat på pause på grund af flytning.


Vi har fået en super lejlighed, som lige måtte sættes lidt i stand, og det har min super dygtige far stået for :) Nu hvor maven er blevet ret stor, så er det meget begrænset, hvor meget jeg kan gøre, så det er super at have en far, som er en ordentlig handyman, som kan det hele! :)

Lejligheden er ca. dobbelt så stor, som vores ungdomsbolig i København, så det bliver rart med mere plads! :) Og så har vi to altaner og en "hjall" (en form for skur,  hvor færinger opbevarer madvarer), så det bliver SÅ godt! :)


Og så har vi en udsigt, som er SÅ flot! :) Jeg er vokset op med en super flot udsigt hos mine forældre, men vores udsigt slår endda deres ;) Så jeg tror, at de ofte kommer på besøg til kaffe ;)


Vi har købt nye møbler til lejligheden, noget har vi arvet, noget låner vi og så har vi købt noget genbrug. Der findes en super genbrugsbutik 'Tinghúsið' i udkanten af Tórshavn, som sælger brugte ting meget billigt, da den er en del af en organisation, som forsøger at skabe muligheder for mennesker, som ikke er fuldt arbejdsdygtige. Vi fandt et super spisebord for nogle uger siden, og det har min far så slibet og siden oliebehandlet. I går var jeg forbi i butikken igen, og da kom denne søde gyngehest med hjem for kun 150 kr! :) Tror at baby kommer til at blive glad for den en dag lidt ude fremtiden ;)

3 kommentarer:

  1. Sikke en fantastisk udsigt. Jeg ville aldrig komme på arbejde, hvis jeg kunne sidde der og drikke kaffe

    SvarSlet
  2. Wow det blir så fint - deilig med mere plass og den gyngehesten er så flott.

    SvarSlet
  3. Der findes de mest FANTASTISKE udsigter på Færøerne! Jeg har boet 5 uger på øverste etage i medarbejder boligerne nede ved sygehuset, det var sååå FANTASTISK, jeg kunne bruge en hel aften på bare at side og se ud af vinduet!

    SvarSlet