mandag den 29. april 2013

Nye neonfarver

Mit neon-flip fortsætter ;) 
I weekenden var mor og jeg en tur i Klaksvík (Færøernes næststørste by), hvor vi bl.a. besøgte en garnbutik med et stort udvalg af Kauni-garn. Nu hvor mit lager af Jamieson's Spindrift er ved at blive begrænset, så har jeg valgt at udvide mit farvesortiment med Kauni, da det kan købes her på Færøerne, og det fungerer fint at strikke sammen med 2-trådet færøskt garn. I øjeblikket har Kauni også flere neon-farver, som jeg ikke kunne stå for ;)



I weekenden blev garnlageret udvidet med neon-orange og -gult, som I kan se på billedet. Jeg kunne ikke lade være med at begynde et projekt med de nye farver med det samme! ;) Jeg syntes, at denne top/undertrøje var så flot, så jeg ville lave min egen version, men jeg har bare ikke fundet de rigtige farver - før nu! :) Min version bliver en sweater med ranglan i størrelsen ca. 1 år. Det grå garn er 2-trådet Snældan-garn. Jeg vil strikke en drengetrøje, som ikke er alt for drenget, og derfor har jeg valgt at bruge orange og gult sammen med turkis.

4 kommentarer:

  1. Hvor er den bare flot. Glæder mig til at se det færdige resultat:-)

    SvarSlet
  2. Den er virkelig flot og Liselottes er også,men den er jo til børn, så du må da have tænkt lidt over hvordan din skulle være.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  3. den er flot, skønne farver :)

    SvarSlet