torsdag den 11. juli 2013

De sidste forberedelser

Min termin nærmer sig nu med hastige skridt! :) Vi fik tidligt i graviditeten at vide, at vi med stor sandsynlighed venter os en dreng. Derfor har næsten alt, som jeg har strikket, været til en dreng. Men her på det sidste har jeg lige strikket nogle pigesæt, hvis nu det er en pige ;) 


Begge cardiganer er strikket efter min egen 'Sigga & Sigurd' model, men den brune og gule cardigan er strikket med inspiration fra to forskellige versioner af 'Rilletrøje" i "Babystrik på pinde 3" - den med hulsnoninger og den med ribkant. Den grå og pink er strikket af rester af Arwetta-garn, som jeg havde liggende. Så jeg har kaldet dem 'gadekrydset' og 'restfesten' ;)
Djævlehuerne er strikket efter opskriften i "Babystrik på pinde 3".


Knapperne i 'restfesten' har jeg købt på et loppemarked :) Jeg synes, at de er rigtig søde, men ikke specielt praktiske, desværre :/


Hensigten var, at 'gadekrydset' skulle være en pigeversion af dette sæt :) Pigesættet er også strikket med Rasmillas Yndlingsgarn, som er så blødt og dejligt, da det er en blanding af uld og bomuld. De gule kanter er strikket med en rest af Arwetta.

Nu er vi så klar til at modtage både en dreng og en pige, så det bliver spændende at se, hvad det bliver :) Er allerede meget utålmodig! ;)

13 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det smukt...og inspirerende:-) jeg har strikket djævlehuen flere gange, men ikke i to farver, så det skal prøves næste gang. Og har også lavet cardiganen med hulsnoninger, men igen kun i en farve. Held og lykke og glæder mig til at høre, om I får en dreng som forventet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ps. Jeg elsker også Rasmillas yndlingsgarn:-)

   Slet
 2. Én ting er sikkert: jeres barn kommer ikke til at mangle lækkert strik
  Pøj pøj med det, det bliver spændende - også at høre, om det nu også blev en dreng :-)

  SvarSlet
 3. Mnage tak for jeres søde kommentarer! :) Jeg har desværre været for ivrig at strikke ting til nyfødte, så nu har vores baby en masse strik i størrelse nyfødt, og så ikke noget igen før den bliver 1 år, så jeg må nok strikke noget, som babyen kommer til at passe i mellemtiden ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det spændende... og SÅ søde modeller.... for selv om det er den samme, er de jo ikke ens.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! :) Bare nogle små ændringer gør en stor forskel :)

   Slet
  2. Den djævlehue er bare så fin! (ja også trøjerne) Hvor kan jeg finde opskriften på huen? (der er forhåbentlig et barnebarn nr. 3 på vej :))

   Slet
  3. Tak Tove! :) Huerne er strikket efter opskrift i bogen/hæftet "Babystrik på pinde 3" efter Lene Holme Samsøe. Jeg har anmeldt bogen/hæftet her: http://davadottir.blogspot.com/2013/02/ny-yndlingsbog.html :)

   Slet
 5. Søde trøjer og hvor spændende med en lille ny. Held og lykke med det !

  SvarSlet
 6. hvor er de fine! Har selv termin 4.august, ved dog at jeg venter en dreng :-)

  SvarSlet
 7. Super fajne swetry ! Pozdrowienia ! Ewa

  SvarSlet
 8. Skønne skønne bluser :) Gad vide hvilket sæt du har fået brug for :)

  SvarSlet