mandag den 1. juli 2013

Og vinderen er.....

Så er der allerede gået en måned siden jeg startede juni-konkurrencen! :) Og ind kom 21 billeder af jeres flotte strik! :) Mange tak til alle jer, som var med i konkurrencen! :)

Jeg tænkte, at vinderen denne gang skulle findes på en lidt anderledes måde. Derfor bad jeg min mormor om hjælp til at finde en vinder. Jeg viste hende alle de flotte billeder, som I har sendt mig, og siden bad jeg hende om at finde en favorit. Hun syntes, at det var meget svært kun at vælge én, men til sidst faldt valget på Mariannes Sonja-cardigan med de søde futter :)

Tillykke Marianne! :)


Der er en lille historie bag modellens navn - Sonja. Sonja var nemlig min mormor bedste veninde gennem hele Sonjas liv. Da min mor ventede mig (mormors første barnebarn), så strikkede Sonja en hagesmæk med tulipanerne, som jeg har brugt til borten i min opskrift. Hagesmækken har mig mor stadig, så måske jeg får lov til at låne den til den lille, når vi er på besøg hos mine forældre :)

Mange tak til alle jer, som var med i konkurrencen! :) Og rigtig mange tak for jeres søde kommentarer også! :) Det er virkelig dejligt at høre, at I synes om opskrifterne og har planer om at bruge dem igen en anden gang! :)

Og til Marianne - så snart du har sendt mig din adresse, så er der en pakke på vej hjem til dig! :)

1 kommentar: