søndag den 26. januar 2014

Suttesnore

For nogle år siden hæklede jeg nogle suttesnore af noget uldgarn, som jeg havde liggende. Jeg har brugt dem som barselsgaver, men de sidste to valgte jeg at gemme til vores barn. Lillemanden har nu brugt dem i et par måneder, men nu kan de desværre ikke bruges mere. Clipsen på den ene begyndte at ruste, og stroppen på den anden er så tynd nu, at det er bare en spørgsmål om, hvornår den knækker. Derfor har jeg tænkt mig at lave nogle nye. Jeg havde planer om at finde hæklenålen frem igen, men da jeg besøgte en håndarbejdsbutik og fandt disse bånd, så tænkte jeg, at jeg syer bare nogle nye - det er både nemmere og hurtigere.

Problemet lige nu er så bare at finde tid til at pakke symaskinen ud! Og så mangler jeg lige en løsning til, hvordan jeg skal gøre med den anden ende på stroppen. Jeg har en gummiring, men så kan den kun bruges til MAM-sutter. En anden løsning er et trykknap, men da kan den kun bruges til sutter med ring. Den tredje mulighed er en elasik, men jeg har ikke helt fundet ud af, hvordan jeg skal få det til at blive pænt. Har I nogle forslag?

Og så fandt jeg også disse knapper i butikken, og de måtte bare med hjem til min i forvejen alt for store knappesamling! ;)

6 kommentarer:

 1. med trykknap - så kan du altid sætte en gummiring på med trykknappen ligesom du ville gøre med en sut ;0)

  SvarSlet
 2. Prøv at se på rock & Roll hausfraus DIY på suttesnore....jeg har syet en del af dem og systemet fungere upåklageligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet! :) Nu skal jeg så lige finde ud af, hvordan man kommer de der trykknapper i.

   Slet
 3. Svar
  1. Det lyder godt ;) Har du også udstyr til at komme krykknapperne i med?

   Slet