fredag den 29. juli 2011

Blogaward x2

Jeg har fået blogawards fra hadlas og Rikkeose :) Og reglerne, som fulgte med award'ene var:

- Man skal linke til dem, som man har fået awarden af
- Man skal sende awarden videre til 5 blogge, som har under 100 faste læsere
- Man skal svare på 5 spørgsmål

Spørgsmål 1: Hvorfor begyndte du at blogge?
For ca. halvtandet år siden begyndte jeg at følge med nogle blogs, og efter at have fulgt med i nogle måneder, så fik jeg oprettet min egen. Jeg har haft en blog/nyhedssektion på min hjemmeside i et par år efterhånden, men jeg syntes, at idéen med blogger var så spændende at jeg måtte prøve det :) Jeg synes, at det er super, at man kan se, hvem følger med bloggen, og det er også super dejligt at få nogle kommentarer :) Og blogger-universet er jo en helt verden for sig selv! :)
Spørgsmål 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger RIGTIG mange blogs! Jeg har ikke et tal på hvor mange, men der er rigtig mange på min blogliste! Jeg synes, at Karen Klarsbæks blog og Julias blogge er specielt interessante at følge med, men der findes også rigtig mange andre super spændende blogge derude!
Spørgsmål 3: Favoritfarver
Rød, lilla, (mørke)blå........og rigtig mange andre farver......kommer lidt an på, hvilket humør jeg er i.... :)
Spørgsmål 4: Favoritfilm
"Schindler's List" og "Farven lilla" er to film, so jeg aldrig bliver træt af at se igen! Begge får mig til at tude hver gang jeg se dem! Super gode historier og flot skuespil!
Spørgsmål 5: Hvilke lande vil du besøge?
New Zealand har jeg altid ville besøge........nok mest på grund af den utrolig smukke natur........Japan lyder også meget spændende og anderledes.......Det er lidt pinligt, at jeg ikke har været på Island endnu......jeg er jo opvokset så tæt på det utrolig smukke land, men har ikke haft en anledning til at besøge Island endnu.....Og USA står også på listen.....men mere bare for at jeg på et tidspunkt kan sige "been there - done that" ;) .......men øverst på listen i øjeblikket står en London-tur med lillesøs ;)

De 5 blogge, som jeg ønsker at give blogaward'en videre til er:


Ellers kan jeg se, at jeg er kommet op på 60 faste læsere! :D Det er altid super dejligt, at der kommer flere nye faste læsere! :)
Nu skal jeg ud at fejre nationaldagen herhjemme på Færøerne. Der er rigtig mange mennesker ude på gaderne for at fejre dagen, og rigtig mange af den har super flotte nationaldragter på. Og jeg skal selvfølgelig også have min på :) Jeg havde den også på i går, hvor nationalfesten startede. Det var første gang jeg havde mit eget sæt på, så det var lidt specielt :) I får måske et billede senere ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar