lørdag den 27. august 2011

2 done - 2 to go!

Jeg har været rigtig flittig de sidste to dage ;) Jeg har fået lavet to gamle strikkeprojekter helt færdige! :) Det er to barselsgaver, som jeg håber, at baby'erne stadig kan bruge ;)

Det blev til en pigevest i paselfarver samt en grå sweater med limefarvet kant. Pigen, som jeg har strikket vesten til, blev født i maj, så jeg krydser fingre for, at den ikke er blevet for lille.

Denne grå sweater er til en baby, som forhåbentlig kommer til verden meget snart! :) Så størrelsen skulle ikke være et problem her ;)

Jeg har en regel, når jeg strikker babytøj, og den er, at jeg kun må bruge knapper, som jeg allerede har. Jeg har nemlig en stor dåse stående med en MASSE knapper. Jeg havde desværre ikke nogle, som var helt perfekt til vesten, så den fik disse hvide bolche-knapper, som ikke er helt perfekt, fordi det er så store, at barnet kan ikke ligge på maven i vesten.

Nu er der to gamle strikkeprojekter tilbage til at få færdige, før jeg må begynde på noget nyt. Disse er noget større end de to første, så der går nok et par dage inden de også kan streges af listen!

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!
  Er det samme grundopskrift du har brugt?

  SvarSlet
 2. Tak for det :) Ja, det er samme opskrift - den stammer fra et gammelt Hendes Verden tror jeg......er super let at strikke, fordi man starter oppe ved halsen og strikker ned :)

  SvarSlet
 3. Så tror jeg, at jeg har den samme opskrift til at ligge i mine gemmer :-)
  Super nem opskrift der kan varieres i det uendelige!

  SvarSlet