tirsdag den 23. august 2011

Nr. 3 færdig :)

Så er det tredje (og sidste i denne omgang) babytæppe færdig. Min veninde i Newcastle fik det til sin lille pige, og de var begge to rigtig glade for det :)
Nu vil jeg holde pause med tæppe-strikning i en periode, så jeg kan få tid til at strikke noget andet. Det er super nemt at strikke babytæpperne, men det tager laaaaang tid! Specielt de sidste omgange, fordi man har rigtig mange masker på omgangen!

Dette tæppe er lysegrå, lilla og pink, og er strikket af 3-trådet Navia-garn.

Jeg havde sat mig for, at jeg skulle afslutte alle strikkeprojekter inden jeg tog hjem til Danmark igen, og jeg nåede det i sidste øjeblik! Jeg sad og syede dråber i de sidste tre tørklæder indtil jeg måtte tage ud til lafthavnen.

På grund af rigtig meget arbejde, så nåede jeg og mor slet ikke at komme igang med idéen, som vi havde til læderet og skindet, som vi havde købt :/ Så det er udsat indtil videre.
Jeg fik dog syet nogle flyposer og håndklædehætter, som næsten var udsolgt herhjemme. Så nu er der lidt på lager derhjemme på Færøerne. Mor og jeg skal nemlig være med på et marked i slutningen af august og starten af september.

Jeg har desværre ikke været så flittig til at opdatere bloggen her i sommerferien, og jeg får helt dårlig samvittighed, når jeg ser, hvor flittige alle andre har været! Forhåbentlig bliver jeg flittigere hen over efteråret! ;)

2 kommentarer: