onsdag den 24. august 2011

Påmindelse til migselv!

Påmindelse til migselv: Næste gang du besøger Færøerne, lad så være med at købe mere garn!!!!!!

Dagen i dag er gået med at finde plads til garnet, som jeg tog med hjem fra Færøerne.......og der ligger endnu mere garn deroppe, klart til at komme med far til DK i september! Jeg har ALT for meget garn! Mere end jeg nogensinde kommer til at strikke........men alligevel køber jeg mere! Da færøgarn jo er rigtig dyrt her i DK, så køber jeg altid de farver, som jeg har fået strikket op, med til DK igen.......istedet for at få strikket de andre farver op, som jeg allerede har! Hvornår lærer jeg det mon dog!??

Oprydning er ikke det mest spændende at være igang med, men det er super dejligt, når det er overstået. Jeg fandt flere halvfærdige strikkeprojekter, som jeg nu har sat mig for at få færdige inden jeg starter på noget nyt. Jeg vil simpelthen ikke give migselv lov til at starte på noget nyt før jeg har fået afsluttet alle de igangværende!

Så der står strikning på programmet de næste par dage ;) Og det bliver i godt selskab med denne - min nye yndlings tekop :) Min mor købte den til mig, da hun var i Gøteborg i juli. Jeg har kigget på stellet i rigtig lang tid, men havde besluttet, at jeg først kunne begynde at samle på det, når vi havde fået noget større at bo i. Men nu har mor startet det for mig ;) Jeg er helt vild med farven og mønsteret :)

4 kommentarer:

 1. Well, jeg kan nu godt forstå, du ikke kan lade være at købe garn på Færøerne. Jeg købte ca 11 kg to-trådet sidst jeg var der, og alligevel synes jeg, jeg mangler noget tre-trådet - men det må blive næste gang
  God fornøjelse med at få dine igangværende projekter færdige

  SvarSlet
 2. Ja, selv om man ejer rigtig meget, så mangler man altid noget! ;)

  Tak skal du have! :) Det første er allerede færdigt, så nu er der kun 3 tilbage ;)

  SvarSlet
 3. Ja, det er sjovt som man kan få den ide at der ikke er noget af garnet på lageret der duer ;-) Glæder mig til at se hvilke projekter du har gang i :-)

  SvarSlet
 4. Ja, hvordan kan det være?........dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste med det problem ;)

  SvarSlet