fredag den 10. februar 2012

Nye forsyninger!

For lidt siden havde jeg et indlæg om hjertesweatern, hvor jeg fortalte, at jeg var løbet tør for garn og derfor havde bedt mor om at sende lidt mere......


....om som I kan se på billedet ovenfor, så fik jeg mere - MEGET mere! Nu har jeg hvidt garn til mange flere sweatre! ;) Tak mor! :)

Jeg havde håber på at kunne strikke sweateren færdig i løbet af weekenden, men der er så mange aftaler i min kalender, så jeg er desværre bange for, at jeg ikke når det......men jeg bliver nødt til at skynde mig, fordi gaven skal være klar til næste weekend! Den er til min venindes datter, og de bor i Newcastle, og nu hvor jeg jo er i England, så tager jeg selvfølgelig derop for at fejre hende :)


Ellers var den gal igen med sne her i gåraftes! Det sneede meget, men heldigvis var det meste af sneen væk i morges, så vi undgik kaos denne gang ;)

Til sidst vil jeg takke for alle de søde kommentarer, som jeg har fået af jer til de sidste indlæg! :) Det er altid sjovt at få feedback på det, som man går og laver :) Og hjertelig velkommen til til de ny læsere! :) Siden jeg kom til London har jeg fået 4-5 nye faste læsere, så det er super dejligt :)

God weekend! :)

1 kommentar:

  1. Du er jo så flittig til at strikke, at jeg tænkte du skulle have garn nok til du kommer tilbage til København - og det er jo ikke før end i august ;)
    Også flot læsertal du har fået - mit kryber stille og roligt opad også ;)

    SvarSlet