fredag den 20. april 2012

Et skridt nærmere....

Da jeg nåede op på 100 faste læsere (som siden er blevet til 109!!) lovede jeg at have en give away :) Det er nu allerede noget tid siden, men I må ikke tænke, at jeg har glemt hvad jeg lovede! Jeg har bare haft så travlt med mange andre ting, så den er desværre blevet udsat.

I aften er jeg dog kommet et skridt nærmere..... ;) Der var noget, som kommenterede til mit indlæg om idéer til give away'en, at de syntes, at jeg skulle give noget hjemmelavet væk......jeg tænkte lidt over det, og strikkede siden et stykke med trekanter....men jeg kom ikke rigtig videre, fordi der var ca. 65 ender at hæfte! Jeg skulle lige samle lidt overskud sammen til at gå igang med det arbejde!....til jer, som ikke allerede ved det, så er det at hæfte ender et af de værste ting jeg ved!!


I aften havde jeg så overskuddet, og tog en dyb indåndning inden jeg gik igang ;) Nu er der kun enderne tilbage, som jeg skal bruge til at sy sammen med.....men jeg mangler lige noget tilbehør til, inden jeg kan gøre den helt færdig.....forhåbentlig får jeg skaffet mig det i morgen.....

Jeg har også været en tur forbi i Loop, og der købte jeg nogle ting til give away'en :) Så nu tænker jeg lidt på, om jeg skal lave to give away's - en her på bloggen og en på dávadóttirs Facebook-side. Hvad synes I om den idé? I kan selvfølgelig være med i begge lodtrækninger :) I den ene give away kan man få noget, der er hjemmelavet, og i den anden kan man få noget materiale og værktøjer til at lave noget kreativt. Idéen er så, at hvis man ikke selv laver noget kreativt, så kan man bare deltage i den, hvor man vinder noget hjemmelavet.....er det en dum idé?

Ellers vil jeg bare ønske rigtig god weekend til jer alle! :)

2 kommentarer:

  1. Spændende ser det ud! God weekend:)

    SvarSlet
  2. Super flot strik, og dejlige farver du har brugt til alle dine trekanter.
    Med hensyn til en give away, tror jeg at du skal lade være med at tænke for meget over det og bare få den sat i gang. Med en eller flere præmier... hjemmegjort og/eller købt.

    God weekend, Stine:)

    SvarSlet