tirsdag den 20. november 2012

den kedelige del af strik

Der er lidt stille her på bloggen nu, fordi jeg er igang med at få lavet de sidste strikkede julegaver færdige. Og jeg har gemt den kedeligeste del af arbejedet til sidst - nemlig monteringen!


Som I ved, så elsker jeg at strikke, men desværre kan jeg ikke fordrage at hæfte ender og at sy ting sammen. Ved ikke hvorfor, men jeg skal virkelig tage en dyb indåndning og samle kræfter til at komme igang med det. Og så ligger der selvfølgelig 100 projekter, som alle skal have hæftet ender eller ærmer, som skal sys sammen. Denne proces er jeg igang med nu, og det går langsomt fremad!

3 kommentarer:

 1. Personligt synes jeg også at det er det værste ved både strik og hækling. Jeg er begyndt at hæfte undervejs... På den måde bliver det ikke så kedeligt og uoverskueligt. Og lige så meget som jeg "hader" montering, lige så skønt er det med et 100% færdigt projekt.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, at jeg ikke er alene ;)

   Jeg har også lært at hæfte imens jeg strikker, men jeg synes, at nogle gange kan det ses igennem - specielt, hvis jeg strikker med en lys bundfarve med kraftige/mørke mønsterfarver. Så jeg laver det faktisk næsten kun, når jeg strikker ensfarvet.

   Slet
 2. Man kommer vidst ikke uden om at tage det sure med det søde - men et eller andet sted er det så rart når et projekt er HELT færdigt!

  Oh sikke en fin butik du har fået, den har jeg ikke set før - jeg har også åbnet en webshop, som du måske vil kigge forbi?

  SvarSlet