torsdag den 29. november 2012

En lille julegave

Der har været lidt mere stille her på bloggen det seneste. Dette skyldes flytningen, så jeg har travlt med at pakke og ordne ting og sager. I morgen får jeg juleferie - sådan næsten :) 
Jeg tager hjem til øerne for at arbejde til jul, og så laver jeg den sidste eksamensopgave via nettet.


Jeg har taget mig tid til at finde strikkepindene frem engang imellem, og det har resulteret i denne lille julegave til en gut, som blev født for nogle dage siden. Jeg er igang med at strikke en djævlehue til vanterne, men den er jeg ikke blevet færdig med endnu. Opskriften har jeg fra SandnesGarn, og den ligger til gradis download her.

Ellers glæder jeg mig super meget til at komme hjem til julemarkedet i Perlan i Tóshavn, som min mor har arrangeret igen i år :) Jeg har mulighed for at være tilstede i morgen eftermiddag og på lørdag. Jeg håber, at der kommer rigtig mange mennesker på besøg på vores lille, men meget spændende marked :) 

Jeg glæder mig også rigtig meget til at kunne afsløre den første adventsopskrift for jer! :) Jeg fik taget de sidste billeder tidligere på ugen, så nu er jeg næsten helt klar :)

2 kommentarer: