onsdag den 5. maj 2010

Bordskåner af filtede kugler


Var forbi i Søstrene Grene i dag, og da faldt jeg over disse filtede kugler. Jeg havde set Shina lave en bordskåner af dem på sin blog, så den idé lånte jeg :) Jeg er selv meget tilfreds med den :)

4 kommentarer:

 1. Den er også super flot. Du har kombineret farverne perfekt, så jeg kan godt forstå at du er glad for resultatet.
  Jeg har set et gulvtæppe lavet efter samme princip - hvordan det mon er at støvsuge kan jeg næsten ikke forestille mig. ;)

  SvarSlet
 2. Tak :) Jeg har nemlig også set dem som gulvtæpper, og de koster en lille bondegård! Ja, gad vide, hvordan de er at støvsuge!

  SvarSlet
 3. hej, hvor SJOVT, jeg drønede forbi SG i går efter arbejde for at købe kugler, men fandt kun dem i blå og pink nuancer, ingen gule. :o( Så også det indlæg, og det var bare inspirerende, så der kommer også noget på min blog. Gulvtæpperne er fra Hay, som har såååå meget fint. Og dyrt.

  hvussu fekst tú kúlurnar at hanga saman?

  Hav ein gódan dag.

  SvarSlet
 4. Jeg var í SG í går for at købe flere kugler, men jeg fandt også kun dem i mørke farver. Jeg købte de andre ude i Fields, sð der vil jeg smutte en tur forbi igen senere i dag. Jeg har en veninde, som har tæppet, og hendes bror var forbi hos mig i forgårs, og han købte bordskåneren til sin søster ;) Jeg håber, at du bliver glad for den :)

  Jeg koyrdi fyrst 6 kúlur uppá sterkan trillutráð, og so gjørdi eg tað til ein sirkul og seymaði mittastu kúluna fasta. Síðani koyrdi eg 12 kúlur uppá tráðin og seymaði tað til ein sirkul, og so seymaði eg sirkulin fastan í tann innara sirkulin. Og so aftur 18 kúlur uppá, og til síðst 24 kúlur :) Man kann eisini líma tað saman við heitum lími, men eg rokni ikki við, at tað klárar hitan frá grýtuni.

  Takk, og somuleiðis! :)

  SvarSlet