søndag den 4. marts 2012

En elefant kom marcherende.....

Jeg har desværre ligget syg hele weekenden....heldigvis ikke for syg til at strikke alligevel ;) Så jeg har fået strikket elefantsweateren færdig! :) Nu mangler kun den mindre intressante del - nemlig monteringen! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan simpelthen ikke fordrage at sy sammen og hæfte ender....mormor forsøger at overbevise mig om, at det er den sjoveste del ;)


Som jeg nævnte i en af kommentarerne, så synes jeg, at man kan se, hvor jeg har snoet trådene på bagsiden for at undgå de helt lange løkker på bagsiden....måske bliver det mindre synligt, når den er blevet vasket....


Jeg har noteret mig, hvordan jeg har strikket den, så jeg er igang med at lave en opskrift til den :)

7 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! Jeg synes også, at man lidt kan se, hvor jeg har snoet trådene på bagsiden, fordi den er lys i bundfarven, men det blev lidt bedre efter vask:)

  SvarSlet
 2. Den er altså blevet vildt lækker! Jeg er sikker på at modtageren bliver ellevild med den.

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er den fin, ville elske at få fingre i en opskrift, måtte desværre opgive at hente den ned med hjerterne, for den er altså også bare for skøn :)
  Må prøve på en anden computer en dag. Du strikker altså bare de fedeste ting.
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer :) Jeg er selv godt tilfreds med resultatet, men tror ikke, at jeg kommer til at strikke elefanterne igen - for mange snoninger på bagsiden!

  Til Micha: Jeg har nu ændret filen med opskriften på hjertesweateren. Den fylder meget mindre nu, så nu skulle den være til at få fat i :) Håber at du har mod på at prøve at downloade den igen :)

  SvarSlet
 5. Så fin! Du strikker så fine gensere :) Har lastet ned mønsteret til hjertegenseren, så nå må jeg bare regne litt på det så den passer til en seksåring :P Mon tro om det finnes noen ressurser på nett der man kan øke/minke maskeantall til ulike str.?

  SvarSlet
 6. Den er da lige i øjet. Og jeg tror, det med snoningerne retter sig...uden at jeg på nogen måde er ekspert :-)

  SvarSlet
 7. Du har gjort det igen- den er mega, mega fed. Knus

  SvarSlet