tirsdag den 6. marts 2012

Næste projekt....

Jeg kunne ikke lade være med at starte på det næste strikkeprojekt med det samme! Jeg burdte montere elefantsweateren først, men jeg kunne bare ikke lade være......
Dette projekt er lidt anderledes end de andre jeg har strikket indtil videre i år.....


Jeg strikker med 3-trådet garn og på pinde 4,5! Det er fantastisk at strikke med tykkre pinde igen! ;) - det går også hurtigere! ;) Denne sweater skal også være en fødselsdagsgave til en pige, som snart bliver 2 år. Jeg har valgt at strikke den i en dyb lilla farve og pink. Mønsteret har jeg fra en sweatern, som jeg købte for 40 kr. i en genbrugsbutik på Christianshavn for nogle år siden.


Jeg købte sweateren primært pga mønsteret, som jeg synes er SÅ flot! Den endte faktisk med at blive min lillesøsters yndlingssweater :)

Der er strikkeklub med kollegerne på torsdag, så jeg håber, at jeg måske får monteret elefantsweateren da ;)


Jeg er helt overvældet over de høje besøgstal her på bloggen de sidste par dage! :) Og mine 'følgere' på Facebook-siden er næsten tredoblet på et døgn! Hold da op! Det er helt vildt! :) Jeg er selvfølgelig super glad og håber, at I får noget ud af at følge med her :)

2 kommentarer:

 1. Ih altså, du kan bare det der med mønstre, Måske skulle jeg prøve at lokke dig til at lave en opskrift til mig på et tidspunkt - kunne du tænke dig det ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Dorthe! :)
   Jeg har forsøgt mig med at lave opskrifter til andre, men jeg føler desværre, at det ofte føles begrænsende for min kreativitet...jeg har det bedst, når min kreativitet får frit spil....og når jeg kun har begrænset tid til at bruge min kreativitet i det daglige, så vælger jeg at bruge den på mine egne projekter....

   Slet