torsdag den 22. marts 2012

Indkøb

103 faste læsere! Det er helt vildt! :D Tænkt at så mange kan lide min blog så meget, at de har registreret sig som faste læsere! Tak skal I have!:)

Som jeg lovede i sidste indlæg, så kommer der snart en give-away :) Tak for jeres kommentarer til indlægget! :) Da der var et par stykker, som syntes, at jeg skulle give noget hjemmelavet væk, så jeg tog på indkøb efter arbejde i går. Der findes den mest fantastiske garnbutik her i London, som hedder Loop og ligger i bydelen Angel, så jeg tog undergrunden til den anden ende af byen. Butikken er proppet med de flotteste uldgarner fra hele verden, og så har de også et stort og flot udvalg af knapper (også vintage), strikketilbehør og bøger.


Jeg er specielt glad for deres farveudvalg af Shetlandsuld, som jeg kan strikke sammen med mit 2-trådede færøgarn :) Jeg har en idé til en ting til give-away'en, som kræver en del farver, så jeg fik øget min beholdning ;) Jeg fik købt noget orange (som jeg var løbet tør for efter elefantsweateren), lyseblåt, turkis, petroleum, lysegrøn, pink, lilla og sort. Så nu er det bare om at komme igang :)

5 kommentarer:

 1. Hej, det ville være så fantatisk om du lavede et lille 'lave egene mønster' kursus/ DIY . det ville være noget jeg virkelig ville vinde :) PS syntes du laver virkelige fine ting

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi,
   Tak for din kommentar! :)
   Når du siger, at du ikke ville have noget imod at vinde 'lave egne mønster'-kursus eller DIY, tænker du så på strikmønstre (diagrammer) eller om at lære, at lave en opskrift selv?

   Slet
 2. Skønt garn :)
  Er nået til ærmerne på elefantblusen, nøj hvor er det svært at strikke mønster på vrangsiden...
  det skal vist bare overstås :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Ja, det er ikke så sjovt! Men du kan også strikke den på 5 pinde (rundt), hvis du synes bedre om det :) Jeg synes bare, at mit mønster bliver så ujævnt, når jeg strikker mønsterstrik på 5 pinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg forsøgte at strikke det med magic loop på rundpind, men det blev alt for stramt på bagsiden, det var svært at styre den tråd der kører bag på, så må vist bare klø på og glæde mig til jeg er færdig :)

   Slet