lørdag den 24. marts 2012

Eksperimentering

I dag har jeg eksperimenteret med farverne, som jeg købte i Loop tidligere på ugen. Jeg fik inspiration til eksperimentet på en tur i John Lewis's home-afdeling (svarer nok nogenlunde til Magasin i DK).

Der så jeg denne æske, som blev mit udgangspunkt for eksperimentet......


......som endte at se sådan ud :)
Jeg prøvede forskelige farvesammensætninger, og jeg tror, at jeg har nogle favoritter, som jeg vil arbejde videre med :)


Ellers har vi haft rigtig godt vejr i London i dag :) Så jeg satte mig ud på vores terrasse for at strikke i det gode vejr :) På billedet kan man se, at jeg er kommet godt igang med strikkeprojektet, som jeg har valgt at kalde 'Anna'. Jeg løb tør for garn til 'Rósa'-projektet, og jeg får ikke nye forsyninger før om en uge, så jeg blev 'nødt' til at begyndet på noget andet ;)

Vi forventer nogenlunde samme vejr i morgen, og det er perfekt, fordi jeg skal ud at løbe med mine flatmates :) Vi skal løbe 3 mil for et godt formål - nemlig Sport Relief, som samler penge ind til folk, som har brug for hjælp - både i Storbritannien og i Afrika. Vi har lavet en støtte-hjemmeside, hvor man kan donere penge, hvis man har lyst.

Fortsat god weekend :)

4 kommentarer:

 1. Er de strikket eller hæklet dine trekanter? Er helt vild med de ting du strikker ;) kan man købe nogle af dine ting? Laver du dine flotte sweatre i børnestørrelser??
  God søndag!
  Hilsen Marie

  SvarSlet
 2. Ups, så lige, da jeg kiggede efter, at du har lavet Julia-cardiganen i str 12 mdr, men tænkte nu egentlig på om du solgte dem? Jeg er ikke så stærk i strikketøjet, og tror aldrig jeg kommer igennem en svær mønstertrøje :(
  Hilsen fra Marie igen :)

  SvarSlet
 3. Hej Marie,
  Trekanterne er strikkede :)
  Jeg har en butik på Amio.dk, hvor jeg har nogle ting til salg. Jeg har ikke så meget strikket til salg i butikken, fordi det meste jeg strikker er til gaver. Jeg tager dog mod bestillinger en gang imellem, så hvis du tænker på noget specifikt, så kan du altid sende mig en forespørgsel til davadottir@gmail.com.
  Butikken kan du besøge her: http://www.amio.dk/butik/davadottir/

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med farverne. Og kald mig bare tosset, men jeg ville elske hvis du lavede noget med alle farverne fra prøven. Det ville være ren Henrik Vibskov og superfedt! :-D

  SvarSlet