mandag den 23. juli 2012

Lidt mere til samlingen

Jeg har desværre arvet min mors svaghed for knapper! Jeg har alt for mange allerede, men jeg kan ikke lade være med at købe endnu flere! Mens mor har været her på besøg den sidste uge, er der kommet flere til samlingen! Til mit forsvar kan der siges, at nogle er købt til nogle strikkeprojekter, som ligger og mangler knapper! ;) ......men størstedelen er bare købt, fordi de er så søde og flotte ;)På Brick Lane Market i lørdags fandt vi en bod med flotte vintage glasknapper fra 1940'erne :) Jeg kunne ikke lade dem ligge, så de måtte komme med hjem ;) Arket til venstre fandt jeg i en lille kiosk tæt ved hvor jeg bor. Den har nok været en hobbybutik for mange år siden, og sælger de sørgelige rester fra dengang den var en hobbybutik. Jeg synes, at knapperne var så søde, fordi der er et pinde-menneske-par som holder i hond på knapperne :)


I samme kiosk fandt jeg de laksefarvede, turkisfarvede og lillafarvede porcelænsknapper. Jeg tror, at de kommer til at se rigtig flotte ud på en lysegrå Sigga&Sigurd babycardigan :) De runde og boblede knapper er nogle vintage glasknapper fra Loop, som jeg havde tænkt mig til en babycardigan, som jeg lige har strikket færdig. Men da jeg kom hjem, så passede de slet ikki til stilmæssigt. Jeg købte så blomsterknapperne af træ istedet til cardiganen. Blomsterknapperne med glimmer kom også med hjem fra Brick Lane (sammen med træknapperne) ;)


Mor har også en svaghed for får - ikke de levende slags, men alle andre slags ;) Hun har en lille samling af glasfår, porcelænsfår, malerier med får, indkøbsnet med fåre-print osv., og da hun så denne ring i acryl, så måtte den komme med til samlingen ;) Og jeg var så heldig, at jeg fik også en forærende af mor ;)

Ellers har mig og mor rigtig fået hygget her i London :) Nu er sommeren endelig kommet til London, så vi nyder solen og de godt 25 grader! :) Mor skulle have taget hjem til Færøerne igen i dag, men på grund af tåge på øerne siden i fredags, så er alt flytrafik forsinket. Sidst jeg hørte noget, så manglede de stadig at få rejsende fra i fredags til og fra øerne! Mor har stadig ferie, så hun har ikke noget imod at få en ekstra dag med sol og varme inden hun tager hjem igen ;)

1 kommentar:

  1. Sikke en masse fine knapper - dem ville jeg heller ikke kunne lade ligge:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet