fredag den 6. juli 2012

Ny gratis opskrifter :)

Hvis du skulle få lyst til at strikke en af mine trekantssweatre, som jeg har valgt at "Viktor & Viktoria", så findes opskrifterne til gratis download her :)


God weekend! :)

6 kommentarer:

 1. uh altid skønt når der kommer nye opskrifter, du laver de skønneste sweatre. Håber de er lidt store i størrelserne :) lillemanden er snart for stor til andre ting i str. 2 :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne opskrift er faktisk lidt mindre i størrelsen end elefant- og hjertesweatrene - men de var også ret store i størrelsen. For at se, om du kan strikke en størrelse 2 år til din søn så kan du bare måle en af hans sweatre og se, om målene i min opskrift er store nok til, at han stadig passer 'min' størrelse 2 år :)

   Slet
 2. Hej. Tror der er en fejl i diagrammet på drengemodellen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda :) Tak for, at du gjorde mig opmærksom på det! :) Det havde jeg slet ikke lagt mærke til. Jeg går ud fra, at du tænker på, at de sidste grønne trekanter i ærmet str. 2 år sidder ikke helt hvor de skal. Det bliver rettet med det samme og ny opskrift oploades i løbet af i aften.

   Slet
  2. Kan se, at den var helt gal med alle diagrammerne! De er nu alle rettet og opskriften er opdateret, så hvis du downloader den på ny, så skulle den forhåbentlig være i orden :)

   Slet
 3. Hej, ja de var lidt forskubbede. Er begejstret for dine trekantede strikkerier. Glæder mig til at strikke din model. VH linda

  SvarSlet