mandag den 3. oktober 2011

Har du lyst til at være min forsøgskanin?

Jeg er nu gået igang med at få lavet en opskrift til denne baby-cardigan, som flere har efterspurgt. Men da jeg ikke er så god til at skrive opskrifter, så kunne jeg tænke mig at finde en strikkedame, som var villig til at være 'forsøgskanin' og prøve at strikke den efter opskriften inden jeg lægger den ud her.


Hvis du er interesseret i at være min 'forsøgskanin', så kan du bare sende mig en mail til davadottir@gmail.com :) Jeg sender dig selvfølgelig garn og knapper sammen med opskriften :)
Det eneste krav er, at du kan være færdig med at strikke den i løbet af uge 41 (senest 16. oktober). Jeg kan i den forbindelse oplyse, at den er meget nem og hurtig at strikke, så jeg forventer ikke, at den tager mere end et par aftener at få lavet færdig.

Fortsat god mandag! :)

4 kommentarer:

 1. Arj hvor en god idé - og jeg ville gerne melde mig, men jeg er nybegynder ud i strikning, så uanset hvor nem og hurtig den er for andre, så er det ikke nødvendigvis tilfældet hos mig.
  Men håber at kunne bruge din opskrift en dag - også selvom den vil tage mig lang tid (måske).
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hehe, ja hvis jeg så bare kunne strikke ordentligt! Så må vist desværre melde pas denne gang. Men afprøver gerne en færdig version, og så kan du få alle de dumme begyderspørgsmål ;)
  Den er super, super fin, hvor er du sej sådan at kunne lave en opskrift!

  Kh

  SvarSlet
 3. Jeg har sendt dig en mail. Jeg vil gerne strikke den lille trøje for dig.

  SvarSlet
 4. Det er super Merete! :) Der er snart garn og knapper på vej til dig! :)

  Og til jer andre kan jeg oplyse, at Merete har sagt, at hun nok når at test-strikke i løbet af weekenden, så det ser ud til, at I alle snart får mulighed for at strikke cardiganen efter min opskrift meget snart ;)

  SvarSlet