onsdag den 25. januar 2012

I tvivl

Jeg skal til at begynde at strikke en fødseldagsgave til en pige, som fylder 1 år om 3 uger, og jeg havde planer om at strikke noget i tre-trådet garn på pinde 4,5 eller 5. Men da jeg kiggede på garnet, som jeg har taget med, så syntes jeg, at det to-trådede garn så meget mere spændende ud og gav mig flere muligheder. Men jeg vil gerne slippe for at skulle strikke mønsterstrik på pinde nr. 3,5 igen lige nu.......så hvad gør jeg? Hvad synes I?


Ovenfor ser I 4 af de farver, som har jeg  af det to-trådede garn.....overvejer måske at strikke sådan en (den med hjerterne)


Eller skal jeg måske finde på noget helt andet med dette tre-trådet garn, som jeg har taget med? Har bare ikke rigtig nogle idéer......i hvert fald ikke til de farver jeg har taget med......

Ellers mange tak for de søde kommentarerne til svampesweateren :) Jeg har sendt sweateren afsted med posten i dag, så nu er den på vej hjem til mor for at blive vasket inden den skal videre til fødselaren :)

3 kommentarer:

  1. Haldi hasir trý tráðaðu litirnir eru allir so vakrir, so manst tú ikki fara at finna uppá okkurt ;)

    SvarSlet
  2. Årh, den med hjerterne er helt vidunderlig! Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad alternativet er, men jeg ville vælge den :-)

    SvarSlet
  3. ....det blev faktisk til den med hjerterne :) Jeg strikkede en strikkeprøve i gåraftes, så nu går jeg igang med selve sweateren.....jeg kunne bare ikke lade være at bruge de flotte farver, som jeg har i det 2-trådede garn :) Nu krydser jeg bare fingre for, at jeg når at få strikket den færdig inden fødselsdagen! :)

    SvarSlet