onsdag den 27. juni 2012

Eksperimentering på Amager :)

Min ferie er desværre ved at være slut....tiden er bare fløjet afsted! Jeg har nydt hvert sekund og har slet ikki lyst til at tage afsted igen! Glæder mig helt vildt til at flytte tilbage til København om godt halvanden måned! :) 

Jeg har fået strikket lidt, mens jeg har været her......


Jeg har haft nogle trekanter 'gående' inde i mit hoved i noget tid, og endelig kom de ud i fingrene ;) 
Inspirationen til farverne kommer fra joggingdragterne fra 90'erne ;) Jeg har tænkt, at dette skal være pigeversionen af en sweater :)


Og dette er inspireret af 70'erne....eller faktisk badeværelserne fra 70'erne (tror jeg), som havde grimme grønne og brune fliser....farverne gengives ikke helt korrekt på billedet......har tænkt, at dette skulle være drengeversionen af sweateren, som ikke har fået et navn endnu :)

Nu skal de sidste solstråler nydes udenfor! :) Fortsat god onsdag aften! :)

4 kommentarer:

 1. De er meget fine, Den nederste er dog lidt dyster, hvad sker der hvis du bruger den orange, gule eller aqua i stedet for den grå - altså et byt af farver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! :) Grunden til, at jeg har valgt grå sum bundfarve er, at den er meget billigere end de andre farver. Den koster ca 20 kr pr 50 gr, mens de andre koster ca 70 kr pr 50 gr. Lige i øjeblikket har jeg kun hvid og grå Snældan-garn, så der var lidt begrænsninger på mine eksperimenter,? Men jeg er overbevidst om, at jeg kommer til at strikke flere sweatre med dette mønster med flere forskellige farvekombinationer :)

   Slet
 2. Så fint, du er altså bare dygtig :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med ferie og tid til eksperimenter. Jeg glæææææder mig sådan til august, hvor jeg skal det samme :-D

  SvarSlet