søndag den 21. oktober 2012

Ikke helt rigtige, vel?

De sidste par gange jeg har været forbi hos Rasmilla, har jeg købt nogle nøgler af Arwetta, fordi jeg kunne godt lide farverne. Da jeg nu var kommet op på fire forskellige farver, så tænke jeg, at jeg skulle prøve at strikket noget med dem. Jeg fandt en opskrift på en sød kjole, og så gik jeg igang.


Men jeg ved ikke helt, hvat jeg skal synes. Jeg kan rigtig godt lide farverne, og børn skal jo have masser af farver, men jeg er bange for, at min farvesammensætning her bliver for kraftig. Jeg har en tror, at det måske er den gule farve, som gør sammensætningen lidt for LEGO-agtig. Jeg overvejede at strikke med noget grå garn i stedet for det gule, men det var lidt tykkere, så jeg droppede det igen.

Jeg er rigtig meget i tvivl, som jeg skal strikke videre, eller om jeg skal tage det op igen og forsøge med en anden farvekombination. Hvad synes I?

8 kommentarer:

 1. Ved at lade hver 2 farveblok være fx grå ville du kunne bringe farverne mere frem og give et mere roligt sammenspil og mindre lego-agtigt udseende.

  Lav en vikleprøve.

  Ses vi til torsdagsstrik hos Rasmilla?
  Vh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe haft planer om at komme til strikkecaféen hos Rasmilla, men mine torsdage er næsten altid booket med andre ting :/ Men jeg satser på, at jeg snart har torsdag, hvor jeg kan være med til torsdagstrik :)

   Slet
 2. Jeg synes helt klart du skal lade farverne være som de er, og så bruge dem resten af vejen. Den farvesammensætning gør mig glad indvendig. Man behøver ikke være så nervøs ved farver og mange af dem og de stærke. De stråler bare rigtig meget.
  Christel

  SvarSlet
 3. Jeg syntes også de er lidt kraftige nu du har rød og gul sammen Tror også det ville være bedre at dæmpe en anelse

  men om du skal ha grå i ved jeg ikke lige

  hva hvis du smed den gule mellem blå og grøn ?? kunne det ikke dæmpe den gule lidt?

  spændende hva du finder på

  SvarSlet
 4. kan rigtig godt lide farvene, enten nogle grå strømpebukser eller grå striper med kan gøre det rigtig flot :) børn skal bruge farver :)

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres kommentarer! :) Jeg tror desværre ikke, at jeg bliver tilfreds før jeg har taget det hele op og strikker med en naturfarve (nok lys grå) sammen med farverne. Jeg har dog ikke taget en endelig beslutning endnu, fordi jeg har to andre projekter igang samtidig ;)

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke glad for den gule ... den er gul på en forkert måde.

  SvarSlet