fredag den 4. maj 2012

Rannvá dog!

Se hvad jeg klarede at gøre lige inden jeg pakkede strikketøjet sammen i går!!


Jeg er så irreteret på mig selv! Nu må jeg ud at købe et nyt sæt! Jeg har et par i metal af samme tykkelse, men når man først er gået over til KnitPro, så er der ingen vej tilbage!


Ellers har jeg fået strikket tre stykker med trekanter, som skal blive til punge som den, man kunne vinde i give away'en. Nu er bare det "sjove" arbejde tilbage. Der skal syes foer og lynlás í, og jeg har ikke nogen symaskine her, så det skal laves i hånden! Jeg må bare tage en dyb indåndning inden jeg går igang! ;)

Ellers nyder jeg en lang weekend.....jeg arbejder på en dansk arbejdsplads er i London, så vi holder fri i dag :) Og på mandag er der 'Early May Bank Holiday' her, så da har jeg også fri :) Jeg håber på godt vejr, så man kan være lidt udenfor, men vejrudsigten ser ikke for god ud......10 grader og lidt regn! :/ Som om vi ikke har fået nok regn de sidste par uger! Så det ser ud til, at det bliver en weekend indendør smed strikketøjet.....men det lyder ikke så skræmmende ;)

3 kommentarer:

 1. Hmmmm måske skulle man ønske sig sådan en pung, eller et stykke strik, så man kan færdigmontere en selv ;) - her hos os er der også koldt, klart vejr med solskin og snefnug i luften ;)

  SvarSlet
 2. Det der med strikkepinden, kender jeg godt. Skulle også lige have strikke tøjet med en dag, foldede posen sammen og hørte det der trælse knæk. Så gik turen til Sommerfuglen igen. Jeg købte to, nu jeg var der. De er rigtig søde,de punge du laver der:-)

  SvarSlet
 3. Øv, hvor er det surt med knækkede pinde,men jeg kan godt forstå, du er hooked på KnitPro-pindene.
  Vejret her er heller ikke for godt i dag, og på Vagar har det sneet

  SvarSlet