lørdag den 23. februar 2013

1-2-3

Da mit første forsøg med Lene Holme Samsøes djævlehue ikke var tilfredsstillende, så måtte jeg prøve igen - denne gang med større pinde og farver. 


Den grå hue er den, som blev for lille. Jeg strikkede efter opskriften til 18-24 mdr, men den er nok en 6-12 mdr. Derfor skiftede jeg pinde nr 3 ud med pinde nr 3,5 og så gik jeg igang igen. Denne gang valgte jeg at strikke den med pinkfarvet kant, fordi den er til en pige. Denne gang var resultatet meget bedre :) Pigen har ikke prøvet huen endnu, men jeg tror, at den kommer til at passe. Jeg synes, at Lenes opskrift er super nem at strikke, og så synes jeg også rigtig godt med detaljen med de små snoninger - de giver lidt ekstra :) I går strikkede jeg så en hue med striber til en dreng. Jeg synes, at den blev rigtig sød, så nu tror jeg, at jeg også bliver "nødt" til at strikke en stribet i pigefarver også ;)

Huerne er vaskede og ligger nu til tørre på det lune gulv på badeværelset :)

3 kommentarer:

 1. Hejsa.
  hvor er de blevet flotte.
  Kan du ikke maile opskriften til mig, er nemlig sikker på at vi har en lille pige som vil være glad for en djævlehue lidt anderledes end den model jeg sendte dig opskrift på.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene,

   Tak for din kommentar! :)

   Opskriften er som sagt fra Lene Holm Samsøes nye bog "Babystrik på pinde 3". Jeg har dog valgt at strikke den på pinde 3,5 og med striber (4 omg pr stribe) :)

   Slet