tirsdag den 26. februar 2013

Mon jeg klarer mig? ;)

For nyligt fik jeg samlet alle de babycardiganer, som jeg bare har strikket, når jeg ikke har haft inspiration eller lyst til at strikke noget andet. Og jeg fandt 7 stk.! Og så er jeg igang med 2 stk. i drengefarver, så der bliver 9 stk. ialt! 


Tror I, at jeg kommer til at klare mig, når babyen kommer?! ;) 

5 kommentarer:

 1. sikker på at du klarer det :) jeg synes man behøver ca 2 cardigan i hver størrelse. Når de er helt små er cardigan super. Men når de begynder at sidde godt og er mere utålmodige synes jeg ofte det er besværgelig med knapper og en pullover er bedre. bliver spendt på at se om der kommer nogle uldbukser, jeg bruger dem flyttigt.

  SvarSlet
 2. Det tror jeg bestemt du gør :) Men du får med sikkerhed glæde af dem. Jeg er i hvert fald SÅ glad for dem min mor har strikket, de er bare så perfekte som overtøj når det er lunt i vejret og som cardigan om vinteren. Dog kan jeg også anbefale et par små veste, de er næsten også uundværlige. KH Ida

  SvarSlet
 3. Det bliver den mest varme og velklædte lille baby, hvor er de flotte. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. hvor lækkert med en masse skønne cardiganer :) de er så skønne dem du strikker :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Sådan en baby kan da aldrig få for mange trøjer ;-) måske du snart skal vælge næste str. Så er du klar når babyen vokser ud af alle dine lækkerier ;-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet