onsdag den 20. februar 2013

Ny yndlingsbog!

For nogle dage siden så jeg en anmeldelse af Lene Holm Samsøes nye bog "Babystrik på pinde 3" på en blog (kan desværre ikke huske hvor). Den fik rigtig gode anmeldelser, så jeg tænkte, at bogen nok 
ville være noget for mig :) 


Jeg har forsøgt at skaffe bogen her på Færøerne, men da jeg desværre ikke kunne få den, så valgte jeg at bestille den fra Dorthe i fredags. Og allerede i går var postmanden forbi med bogen! Og den er super god! :) Jeg er helt vild med den! Det er ligesom en slags grundbog med babystrik, hvor alle opskrifterne findes i mange variationer


F.eks. findes denne top i versioner med korter ærmer, lange ærmer, åben og som kjole!


Jeg måtte selvfølgelig igang med det samme! ;) Da min svigerinde havde bestilt en djævlehue til datteren, så valgte jeg at starte med det super søde mønster til en djævlehue med små snoninger. Jeg var så ivrig, at jeg fik lavet den færdig i løbet af aftenen ;) 


Her er Lenes fortolkning af top-down babycardiganen, som jeg også har fortolket i min model Sigga&Sigurd :) Hun har strikket den med rib, og det synes jeg fungerer rigtig godt. 


Dette er faktisk sweateren, som jeg faldt totalt for, og som gjorde,at jeg bare MÅTTE købe bogen! ;) Jeg synes, at bærestykket er så flot! Den skal jeg helt sikkert også strikke på et tidspunkt! :) Elsker kontrasterne og mønsteret :)

Bogen - eller hæftet - koster kun 129 kr., så den er ikke nogen stor investering, så jeg føler, at jeg har virkelig fået meget for pengene! :) Så bogen får mine varmeste anbefalinger! :)

2 kommentarer:

 1. Handan bókin sær orduliga lekkur út :)
  Hvat kostaði tað at senda hana til fo?
  Annars.. tillukku við "nýggjheitini" :) Mega spennandi hjá tykkum :)

  Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Bókin er MEGA lekkur! :) Havi sæð hana til sølu hjá Igloo í Havn, so hon fæst eisini her heima. Eg leitaði í bókahandlum niðri, men tað virkar sum um, at hon bert er til sølu í tógvhandlum. Rokni við, at hon eisini fæst í øðrum tógvhandlum í Føroyum. Annars var porto eini 25 kr til Føroya hjá Garn-Garagen.

   Takk fyri tað! :) Ja, tað verður ordiliga spennandi! :)

   Slet