onsdag den 2. februar 2011

En gammel uvane.....

Jeg har det med at starte på flere strikkeprojekter samtidigt! Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg gør det......måske keder jeg mig, hvis jeg kun 'må' være igang med et strikkeprojekt ad gangen. I øjeblikket er jeg igang med tre forskellige projekter.....

Og nu går jeg helt i panik, når jeg ser alt det, som Halla får lavet her for tiden! Hun har lavet så mange fantastisk flotte ting her i januar! Så jeg føler at jeg er super doven i forhold til hende! ;) Så jeg må hellere vise, at jeg er igang med noget....... ;)


Det første projekt er en figurstrikket sweater til migselv, hvor jeg har valgt et traditionelt færøsk mønster......
Næste projekt er udviklingen af en strikkeopskrift for min gode ven Slavi, hvor jeg strikker en sweater (og laver opskriften samtidigt), som så (når jeg engang er færdig) kan hentes gratis i hans netbutik :)

Og det sidste strikkeprojekt er en fødselsdagsgave til en lille fyr i opgaven, som bliver 1 år i marts. Jeg har tænkt mig, at det skal blive en drenge-version af "hjerte-sweatern", som jeg strikkede til jul......jeg havde strikket næsten op til ærmegabet, da jeg opdagede, at den var ALT for stor........det grå garn er åbenbart meget tykkere end det hvid garn, som hjerte-sweateren er strikket af...... :/ Då nu er jeg startet forfra!

Det bliver spændende at se, hvilket projekt jeg bliver færdig med først :)

3 kommentarer:

  1. Åh jeg synes det er SÅ fint det traditionelle færøske. Skynd dig at få den færdig, så jeg kan se det hele.

    SvarSlet
  2. Pjat med dig! Men tak for komplimenten.. :) Glæder mig til at se de færdige projekter.

    SvarSlet
  3. Jeg er helt vild med den blå/hvide med det færøske mønster

    SvarSlet