lørdag den 19. februar 2011

Store sy-dag :)

Så har der været gang i symaskinen og overlockeren igen :) Alle de flotte stoffer, som jeg har købt, skulle laves til computertasker, tasker til Nintento DS, puder, tehætter og andre ting, som jeg lige må vente med at nævne, da de er fødselsdagsgaver ;) Jeg havde sat hele weekenden af til syning, men jeg klarede næsten det hele på kun én dag! :)

Jeg har det sidste år prøvet at kombinere strik og syning, og idéen om en taske til min bærbare computer har ligget inde i mit hoved rigtig længe. Nu er den så endelig blevet til virkelighed :) Jeg har strikket den som et store stykke på min strikkemaskine, og så har jeg syet den sammen. Jeg er selv ret tilfreds med den :) Jeg mangler lige at sy bunden sammen - det gemmer jeg til strikkekursus i næste uge, da sammensyning af strik er på programmet ;)

Jeg har foret tasken med bomuldsstof, så hårene fra garnet ikke kommer til at genere computerens vifte.

Jeg havde også dette lysebrune og orangefarvede strikkede stykke liggende, og det er nu blevet til en lille taske/etui til Nintendo DS :) Jeg har ikke nogen Nintendo selv, så den er bare lavet ud fra nogle mål, som jeg fandt på nettet. Nu må jeg lige finde en der har en Nintendo for at se, om den passer...... :)

3 kommentarer: