onsdag den 16. februar 2011

Indkøb til næste sæson :)

Så er mit stof-lager ved at være på plads til den kommende krea-sæson ;)
Jeg er så heldig at have en rigtig god veninde, som er super god til at sy, og som også har en bil........så vi smuttede en 'lille' tur ud i Stof&Stil ;) Det er jo nærmest et mekka for kreative sjæle! De havde rigtig mange flotte stoffer, og jeg fik købt lidt med hjem ;)

Dagens 'fangst' i Stof&Stil ;)

Og i mandags fik jeg eeeeeendelig tid til at tage ud på Østerbro for at besøge Husflid :) Jeg havde hørt fra rigtig mange, at det var en super spændende butik, så jeg havde høje forventninger. Og alligevel overgik butikken alle mine forventninger! Den er simpelthen fantastisk! Jeg har ikke ord til at beskrive det, som jeg oplevede i butikken! Det var en farve-eksplosion af de helt store, og der var så mange spændende ting at se! Jeg kunne tilbringe en hel dag derinde! ;) Der var rigtig mange retro-ting, så hvis man ikke lige er til det, så er det måske ikke den store oplevelse. Jeg er hoppet med på retrobølgen, men jeg lader den ikke dominere min stil.

Jeg fik købt et retro dynebetræk med røde blomster og et pudebetræk med gule blomster hos Husflid :)

2 kommentarer:

  1. Riiiigtig fine stoffer fra Stof & Stil, og er HELT enig, man kan bruge dage inde i Husflid! Har købt samme stof med blå blomster, som du har i den røde, så fint. :)

    SvarSlet
  2. Jeg ledte faktisk efter det blå, fordi der var nogle små stofstykker med blå blomster, som jeg syntes var rigtig flotte :) Sig til, hvis du har lyst til at bytte et stykke blåt stof med noget rødt ;)

    SvarSlet